Neler Yeni

Nasıl Başlamalıyım..

tahay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Taha Yılmaz Başaran
merhaba arkadaşlar ben youtube'a video çekmeye başlamak istiyorum teknoloji bilgisayarlarla ile ilgili her ne kadar belli kişilerden kadar buradaki çoğu kişilerden daha az bilgim var biliyorum ama her videodan önce iyice araştıracam bana bu konu hakkında nasıl başlayabilirim yardım eder misiniz

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bence açmadan önce forumda takıl; sürekli bir şeyler oku kendini hazır hissedince gir. yoksa video konusu bulmakta zorlanır ve eksik bilgide eleştiri alırsın. Ayrıca kaliteli içerik üreteceksen gir.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
merhaba arkadaşlar ben youtube'a video çekmeye başlamak istiyorum teknoloji bilgisayarlarla ile ilgili her ne kadar belli kişilerden kadar buradaki çoğu kişilerden daha az bilgim var biliyorum ama her videodan önce iyice araştıracam bana bu konu hakkında nasıl başlayabilirim yardım eder misiniz
knk öncelikle yeterli bilgiye ulaşmanı öneririm yoksa eksik bilgi verdiğin için linç yiyebilirsin.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
YouTube'da teknoloji içerikli çok fazla kanal var. Farklı bir konsept bul bence öyle gelişemezsin

Top Bottom