Nasıl Başlamalıyım..

tahay

80+
Reaksiyon skoru
83
merhaba arkadaşlar ben youtube'a video çekmeye başlamak istiyorum teknoloji bilgisayarlarla ile ilgili her ne kadar belli kişilerden kadar buradaki çoğu kişilerden daha az bilgim var biliyorum ama her videodan önce iyice araştıracam bana bu konu hakkında nasıl başlayabilirim yardım eder misiniz

Bence açmadan önce forumda takıl; sürekli bir şeyler oku kendini hazır hissedince gir. yoksa video konusu bulmakta zorlanır ve eksik bilgide eleştiri alırsın. Ayrıca kaliteli içerik üreteceksen gir.

merhaba arkadaşlar ben youtube'a video çekmeye başlamak istiyorum teknoloji bilgisayarlarla ile ilgili her ne kadar belli kişilerden kadar buradaki çoğu kişilerden daha az bilgim var biliyorum ama her videodan önce iyice araştıracam bana bu konu hakkında nasıl başlayabilirim yardım eder misiniz
knk öncelikle yeterli bilgiye ulaşmanı öneririm yoksa eksik bilgi verdiğin için linç yiyebilirsin.

YouTube'da teknoloji içerikli çok fazla kanal var. Farklı bir konsept bul bence öyle gelişemezsin

Geri