AliMert37
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,520
Sıvı soğutucu olmasa 17k anca zatensıvı soğtucusu pahalı yalnız haberiniz olsun
Sıvı soğutucu olmasa 17k anca zatensıvı soğtucusu pahalı yalnız haberiniz olsun
Sabaha kadar pahalı olsun DDR4 bir sistem ve 2. el bir sistem.sıvı soğtucusu pahalı yalnız haberiniz olsun
Böyle bı PCye 33k teklif olupta vermeyen cidden piyasadan haberi yoktur. Bana böyle teklif gelse koşa koşa adama teslim ederimOlabilir hocam bunu 33e vermeyen net bottur.
Hocam sıvı soğutucu ile de 17K zaten sıvı soğutucu para etmiyor 2. elde bu DDR4 bir sistem olduğunu gerçeğini değiştirmiyorSıvı soğutucu olmasa 17k anca zaten
kolpadan yazmış zaten ben inanmadımBöyle bı PCye 33k teklif olupta vermeyen cidden piyasadan haberi yoktur. Bana böyle teklif gelse koşa koşa adama teslim ederim
Hocam evine kadar giderim kurarım otobüsle uçakla farketmez her türlü kar edersinBöyle bı PCye 33k teklif olupta vermeyen cidden piyasadan haberi yoktur. Bana böyle teklif gelse koşa koşa adama teslim ederim
bence enayiyi buldu silkerken tam silkeyim diyorBöyle bı PCye 33k teklif olupta vermeyen cidden piyasadan haberi yoktur. Bana böyle teklif gelse koşa koşa adama teslim ederim
dostum abartın sende lianlı 360 en kral sıvı soğtucuHocam sıvı soğutucu ile de 17K zaten sıvı soğutucu para etmiyor 2. elde bu DDR4 bir sistem olduğunu gerçeğini değiştirmiyor
Sabaha kadar lianli olsun dostum farketmiyor.dostum abartın sende lianlı 360 en kral sıvı soğtucu
sıvı soğutuculu 17 eder yazmadınmı senSabaha kadar lianli olsun dostum farketmiyor.
20K ya 6700XT+5600 sistemler var pazarlıkla 18.5K-19K ya alırsın en kötü.
Sıvı soğutma mı oynatıyor oyunu ?