Neler Yeni

NASIL BİR PC ALMALIYIM

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,380
İsim
1
ekipman dahil mi bütçeye

Shourd

80+ Gold
Arkadaşlar bu PC konularında çok bir bilgim yok 40-45k bütçem var monitör dahil nasıl bir sistem almalıyım (oyun oynamak için alıyorum sistemi)
ekipman monitör dahilse al bunu b650 tak anakart olarak gerisinide toplarız beğenirsen

Troones

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet Kaygusuz
İlgilendiği Kategoriler
PC Toplama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekipman dahil mi bütçeye
Monitör ve kasa için bu bütçe
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekipman monitör dahilse al bunu b650 tak anakart olarak gerisinide toplarız beğenirsen

Sistem güzele benziyor ama tebilon markasını ilk defa duyuyorum onun dışında işlemcisi hakkında görüşlerinizi de merak ediyorum

Son düzenleme:

red1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Semih Soydaş
Edit.

Son düzenleme:

Shourd

80+ Gold
Monitör ve kasa için bu bütçe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem güzele benziyor ama tebilon markasını ilk defa duyuyorum onun dışında işlemcisi hakkında görüşlerinizi de merak ediyorum
Sisteem gayet güzel teblion eski satıcılardan güvenilir yani sorun yok işlemcisi ryzen 5 7500f gayet iyi bi işlemci 2k da kulanıcaksanız baya iyi ve yeterli kendi içinde dahili bi grafifk işlemcisi yok gayett iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusufcan Koçkaya
ekran kartı hariç güzel bence , nvidia tercih ederdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusufcan Koçkaya
bir çok arkadaşımda 0 ekran kartı almasına rağmen oyundan atma , hata verme gibi bir sürü sorun gördüm. Nvidia kullanan arkadaşlarımda ve kendimde 1 kere dahi böyle bir sorun görmedim. fanboyluk yapmıyorum

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Eymenarthur
bir çok arkadaşımda 0 ekran kartı almasına rağmen oyundan atma , hata verme gibi bir sürü sorun gördüm. Nvidia kullanan arkadaşlarımda ve kendimde 1 kere dahi böyle bir sorun görmedim. fanboyluk yapmıyorum
boyle sorunlar kalktı artık 7800xt cok güzel bir kart

Top Bottom