ekipman monitör dahilse al bunu b650 tak anakart olarak gerisinide toplarız beğenirsenArkadaşlar bu PC konularında çok bir bilgim yok 40-45k bütçem var monitör dahil nasıl bir sistem almalıyım (oyun oynamak için alıyorum sistemi)
Monitör ve kasa için bu bütçeekipman dahil mi bütçeye
Sistem güzele benziyor ama tebilon markasını ilk defa duyuyorum onun dışında işlemcisi hakkında görüşlerinizi de merak ediyorumekipman monitör dahilse al bunu b650 tak anakart olarak gerisinide toplarız beğenirsen
AMD 7500F-GABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB-GIGABYTE A620M-H-16GB DDR5 -512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB-GIGABYTE A620M-H-16GB DDR5 -512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Sisteem gayet güzel teblion eski satıcılardan güvenilir yani sorun yok işlemcisi ryzen 5 7500f gayet iyi bi işlemci 2k da kulanıcaksanız baya iyi ve yeterli kendi içinde dahili bi grafifk işlemcisi yok gayett iyiMonitör ve kasa için bu bütçe
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem güzele benziyor ama tebilon markasını ilk defa duyuyorum onun dışında işlemcisi hakkında görüşlerinizi de merak ediyorum
neresi kotu 7800xt nvidia fan boyluguna gerek yok kart gayet güzelekran kartı hariç güzel bence , nvidia tercih ederdim
boyle sorunlar kalktı artık 7800xt cok güzel bir kartbir çok arkadaşımda 0 ekran kartı almasına rağmen oyundan atma , hata verme gibi bir sürü sorun gördüm. Nvidia kullanan arkadaşlarımda ve kendimde 1 kere dahi böyle bir sorun görmedim. fanboyluk yapmıyorum