Neler Yeni

Nasıl bir priz almalıyım yardım lütfen

Arkadaşlar aklımda 2 ayrı senaryo var. Sizce bilgisayarım için hangisi daha iyi koruma sağlar ?

1 - Direkt olarak akım korumalı priz alabilirim. Schneider markasının 2690 Joule değerindeki şu prizini düşünüyorum.
2- Hazır priz yerine daha sağlam kablo (3x2.5) ile kendim priz yapabilirim fakat akım koruması olmayacak. Şu parçaları alabilirim :

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yasuo Mehmet
Viko ve Schneider güzeldir. Uğraşırım ve ekonomik olsun dersen Viko daha iyidir. Para sorun değil dersen Schneider alınır. Gerçek koruma için UPS alman lazım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Viko ve Schneider güzeldir. Uğraşırım ve ekonomik olsun dersen Viko daha iyidir. Para sorun değil dersen Schneider alınır. Gerçek koruma için UPS alman lazım.
Hocam para hiç mühim değil sadece şu konuyu netleştirmek istiyorum. Atmış olduğum schneider marka akım korumalı prizin kablosu ne derece kaliteli bilmiyorum. Yani sistemim 800-1000 watt güç çekeceği için bu kablo yeterli olur mu ondan dolayı şüphe duyuyorum. Diğer parça parça atmış olduğum priz , fiş ve kablo 'yu alıp kendim birleştirirsem de kablo çok sağlam olacak fakat bu sefer de akım koruması olmayacak. Yani o yüzden arada kaldım.

ezuer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kadir
tunçmatik iş görür

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yasuo Mehmet
Schneider kaliteli bir markadır. 800-1000W yüksek bir değer değil. Akım koruması pek önemli değil bence.

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Hocam para hiç mühim değil sadece şu konuyu netleştirmek istiyorum. Atmış olduğum schneider marka akım korumalı prizin kablosu ne derece kaliteli bilmiyorum. Yani sistemim 800-1000 watt güç çekeceği için bu kablo yeterli olur mu ondan dolayı şüphe duyuyorum. Diğer parça parça atmış olduğum priz , fiş ve kablo 'yu alıp kendim birleştirirsem de kablo çok sağlam olacak fakat bu sefer de akım koruması olmayacak. Yani o yüzden arada kaldım.
schneider iyidir her zaman

Top Bottom