Neler Yeni

nasıl çift bilgisayar yayın açılıyor?

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
Arkadaşlar sonunda üst seviye bir bilgisayarı topladım ve tamamladım fakat X264'ten yayın açınca -25 30 civarı FPS kaybediyorum, AMD Codec'i ile açınca kalitesiz oluyor. Arkadaşım 2060'lı bir sistem topla onunla yayın aç dedi fakat nasıl yapabilirim bilmiyorum. Hani sistemi toplarım toplamasına ama kalanında ne yapacağım bilmiyorum. O da bilmiyor, duymuş, bir yerden bana söyledi.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Ekran kartın AMD sanırım o yüzden yayın verirken sorun yaşıyorsun dediğin gibi AMD Codec'i yayn için NVIDIA kadar iyi değil ki zaten NVIDIA ayrı bir çip barındırıyor içerisinde streaming için. Çift PC yapabilirsin ama 2060 artık düşük kalabilir AV1 gibi bir codec de artık yeni nesil kartlarda olduğu için 4060 alman hem şimdi hem de ilerisi için daha iyi olur. İleride zaten Twitch AV1 codec desteği getirecek muhtemel kick de hemen arkasından aynı şekilde getirir şu an sadece YouTube destekliyor. Şuanda da Nvenc codec'ini kullanarak amd den çok çok daha kaliteli yayın verebilirsin. Sadece yayın için değil video kayıt video konusunda da çok daha işine yaracaktır. Çift PC içinde profesyonel bir destek alabilirsin sistemi topladıktan sonra.

Top Bottom