Galatasaray8
80+ Bronze
spor salonuna gidiyorum full body olarak çalışıyorum kaç ayda gelişim sağlarım ve yeme içme konusunda yardımcı olurmusunuz.
Birde biraz fazla kilom var kardiyoda yapıyorum .spor salonuna gidiyorum full body olarak çalışıyorum kaç ayda gelişim sağlarım ve yeme içme konusunda yardımcı olurmusunuz.
spor salonuna gidiyorum full body olarak çalışıyorum kaç ayda gelişim sağlarım ve yeme içme konusunda yardımcı olurmusunuz.
boy 194 kilo 100Kaç kilosun
boy 194 kilo 100
Bulk ne demekti kankaMasallah hocam.
Kalori eksiği yaparak kas yapmak biraz zor.
Günde 200 gram protein almanızı öneririm.
Daha hızlı gelişim için sabit tekrarlar, kilolar ile çalışmayın. Yavaş yavaş tekrar sayısını, set sayısını, ağırlığı arttırın, her gün kaslarınızı daha da zorlayın. Tabii aşırı değil sakatlık çıkartmamak lazım.
Karbonhidrat, protein ağırlıklı beslenin.
2 seçeneğiniz var;
1-kaloriyi azaltıp kilo verip bulka girmek
2-kaloriyi azaltmadan bulka girip sonra kilo vermek.
İlk seçeneği yaparsanız daha hızlı kilo verirsiniz fakat bulk sonrasi yine kilo vermek zorunda kalabilirsiniz.
2. seçeneği yaparsanız kilo vermez, kas kütlesi artisi yaparsiniz ve bulktan cikip tek seferlik bir kilo verme yapabilirsiniz.
önce kilo versem tabi yine arada ağırlık çalışıcam sonra full ağırlık devam etsem olur mu?Masallah hocam.
Kalori eksiği yaparak kas yapmak biraz zor.
Günde 200 gram protein almanızı öneririm.
Daha hızlı gelişim için sabit tekrarlar, kilolar ile çalışmayın. Yavaş yavaş tekrar sayısını, set sayısını, ağırlığı arttırın, her gün kaslarınızı daha da zorlayın. Tabii aşırı değil sakatlık çıkartmamak lazım.
Karbonhidrat, protein ağırlıklı beslenin.
2 seçeneğiniz var;
1-kaloriyi azaltıp kilo verip bulka girmek
2-kaloriyi azaltmadan bulka girip sonra kilo vermek.
İlk seçeneği yaparsanız hemen kilo verirsiniz fakat bulk sonrasi yine kilo vermek zorunda kalabilirsiniz.
2. seçeneği yaparsanız kilo vermez, kas kütlesi artisi yaparsiniz ve bulktan cikip tek seferlik bir kilo verme yapabilirsiniz.
önce kilo versem tabi yine arada ağırlık çalışıcam sonra full ağırlık devam etsem olur mu?
hocam zaten çok kaslı bir vücut istemiyorum sarkma olmasın yağ olmasın yeter.Olur tabii.
Kilo verirken kas kütlesinde artış yapmak zor.
Bulka girince yine kilo almak söz konusu fakat clean bulk yaparsanız çok bir yağlanma söz konusu olmaz.
hocam zaten çok kaslı bir vücut istemiyorum sarkma olmasın yağ olmasın yeter.
Fullbody ile gelişmek bir yere kadar split çalış haftada minumum 5 gün git daha fazla verim alacaksın.spor salonuna gidiyorum full body olarak çalışıyorum kaç ayda gelişim sağlarım ve yeme içme konusunda yardımcı olurmusunuz.