Şimdi, her şeyi bir kenara bırak kim ne derse desin aimini en çok oyunu oynamak geliştirir.
Günde maksimum 2 rekabetçi maç at. eğer 2'den fazla olacaksa sabah 2 akşam 2 diye yap. sadece canın istediğinde oyuna gir. Gelişmek için değil eğlenmek için oyna. Deathmatch at.
Peki izlemem gereken videolar vs var mı?Sana göre en iyi hassasiyeti bul daha sonra sana en yakışan karakteri bul (hepsini dene hepsini baya baya oyna)
Kaybedince sinirim bozuluyor o yüzden eğlenmek için fazla giremiyorum.Şimdi, her şeyi bir kenara bırak kim ne derse desin aimini en çok oyunu oynamak geliştirir.
Günde maksimum 2 rekabetçi maç at. eğer 2'den fazla olacaksa sabah 2 akşam 2 diye yap. sadece canın istediğinde oyuna gir. Gelişmek için değil eğlenmek için oyna. Deathmatch at.
Rekabetçi elinden geldiğince oynama bi spike hücum gir ben artık rekabetçi bile girmiyorum neredeyse ama 10-20 kere spike rush oynuyorum. Rekabetçi olunca kaybedeceğini öğrenince moralin bozuluyor ve hiç verimli geçmiyor ama başka modlar girdiğinde bu maç farklı olacak diyorsun kaybetsende hemen bitiyor zatenPeki izlemem gereken videolar vs var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaybedince sinirim bozuluyor o yüzden eğlenmek için fazla giremiyorum.
Önerim montaj videoları izle ve nasıl peek attıklarını öğren. Ben şuanda onu yapıyorum ve aimi gerçekten geliştiriyor. önceden sadece Flash peek atıp adam öldürürken şimdi direkt çıkıp HS atabiliyorumPeki izlemem gereken videolar vs var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaybedince sinirim bozuluyor o yüzden eğlenmek için fazla giremiyorum.
Rekabetçi elinden geldiğince oynama bi spike hücum gir ben artık rekabetçi bile girmiyorum neredeyse ama 10-20 kere spike rush oynuyorum. Rekabetçi olunca kaybedeceğini öğrenince moralin bozuluyor ve hiç verimli geçmiyor ama başka modlar girdiğinde bu maç farklı olacak diyorsun kaybetsende hemen bitiyor zaten
Tavsiyeler için teşekkürler.Önerim montaj videoları izle ve nasıl peek attıklarını öğren. Ben şuanda onu yapıyorum ve aimi gerçekten geliştiriyor. önceden sadece Flash peek atıp adam öldürürken şimdi direkt çıkıp HS atabiliyorum
Şöyle montajları izlemek hem eğlencelidir hem de birazcıkta olsa bilgi verir.