Yardım Nasıl daha ucuza Switch oyunları alırım ?

Diavelin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,513
selam millet bu hafta switch alıcam ve ucuza oyun alma yolu bakıyorum marttan sonra nintendo japonya eshop yurt dışından alışverişi kapattı sanırım eskiden oradan baya ucuza oyun alınıyormuş, özellikle indirimlerde baya işe yarıyodu deniyor şimdi o yol kapanınca siz ne yapıyosunuz, başka ülke eshopları hala çalışıyo mu ya da başka bi yöntem var mı fiziksel dijital fark etmez güvenilir bi yol önerirseniz çok sevinirim şimdiden sağolun :kizginpeepo:

Online oynamayı düşünmüyorsan çip ile kırdırman en uygunu olur. Orijinal olmayı düşünüyorsan ben bu siteyi kullanıyordum. https://eshop-prices.com/?currency=TRY
çip taktırmıycam orjinal oynamayı düşünüyorum burayı gördüm ama japonya dışındaki tüm mağazalarda satın alımda sorun yaşamam demi birde bu voucher sistemi diğer eshoplarda var mı ?

çip taktırmıycam orjinal oynamayı düşünüyorum burayı gördüm ama japonya dışındaki tüm mağazalarda satın alımda sorun yaşamam demi birde bu voucher sistemi diğer eshoplarda var mı ?
Voucher kısmından emin değilim. Bölge değiştirince puanların gidiyor sadece. Uygun olmayan bölgeler zaten belirtiliyor. Ona dikkat edersen sorun olmaz. Kullanacağın kart ödeme sırasında sorun oluşturabilir. Onu göz önünde bulundur.
1744115916459.png

Voucher kısmından emin değilim. Bölge değiştirince puanların gidiyor sadece. Uygun olmayan bölgeler zaten belirtiliyor. Ona dikkat edersen sorun olmaz. Kullanacağın kart ödeme sırasında sorun oluşturabilir. Onu göz önünde bulundur.
Alıntıyı görüntüle
birde reddite açtığım postta biri yazdı baya mantıklı geldi gift card alıp o gift cardlarla voucher alsak sorun olmaz herhalde yada oyun

birde reddite açtığım postta biri yazdı baya mantıklı geldi gift card alıp o gift cardlarla voucher alsak sorun olmaz herhalde yada oyun
O kadarını bilmiyorum. Oyun alırken attığım siteye bakıyordum. İstediğim oyunu ucuz olduğu bölgeye geçip oyunu alıyordum. Bir sorun yaşamadım. Daha sonra çip taktırdım rahat ettim.

O kadarını bilmiyorum. Oyun alırken attığım siteye bakıyordum. İstediğim oyunu ucuz olduğu bölgeye geçip oyunu alıyordum. Bir sorun yaşamadım. Daha sonra çip taktırdım rahat ettim.
anladım hocam sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,661
Üyeler
192,448
Son üye
Varagidelim
Geri