Neler Yeni

Nasıl galatasaray gibi başarılı olabiliriz?

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
futboldan ziyade günlük hayatımızda da nasıl galatasaray gibi kudretli ve başarılı olabiliriz?
nasıl fener gibi ezik olmayız? beşiktaş gibi çulsuz kalmayız?
tavsiyelerinizi bekliyorum

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Kutay Orhan
futboldan ziyade günlük hayatımızda da nasıl galatasaray gibi kudretli ve başarılı olabiliriz?
örnek olarak; akademik hayatında milletvekili yakının , öğretim üyesi yakının olan birisi var ise kudretli ve başarılı olursun.
tüm öğrenim hayatın boyunca köpek gibi çalıştıktan sonra girmek için direttiğin yerde "torpilli" biri var ise maalesef o kişi kudretli ve başarılı olur.
ama o torpilli kişi sadece bulunduğu yerde başarılı olur , yurt dışına açılamaz ,
tüm hayatı boyunca çalışan kişi de maalesef toplum deyimleriyle ezik ve çulsuz kalır...

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
yunusemre
ılk once akla gelebılecek butun pıslıklerı yapıyorsun sıkesınden dıger olaylara bı tanede kafasında takkelı herıf buluyorsun gerısı zaten kendılıgınden akıp gıdıyor

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Tuğra
malesef galatasarayın alımları 2016 da bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan en iyi opsiyonumuz beşiktaş mevcuttur efendim.

wamp06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan
örnek olarak; akademik hayatında milletvekili yakının , öğretim üyesi yakının olan birisi var ise kudretli ve başarılı olursun.
tüm öğrenim hayatın boyunca köpek gibi çalıştıktan sonra girmek için direttiğin yerde "torpilli" biri var ise maalesef o kişi kudretli ve başarılı olur.
ama o torpilli kişi sadece bulunduğu yerde başarılı olur , yurt dışına açılamaz ,
tüm hayatı boyunca çalışan kişi de maalesef toplum deyimleriyle ezik ve çulsuz kalır...
Büyüklerimiz devlet adamlarının tek tek evini gezerken onlardan ne gibi bir torpil istiyordu acaba?
Allahıma şükür sizleri gördükçe iyiki bu kadar cahil değilim diye dua ediyorum.

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Kutay Orhan
Böyle uyumanız daha'da hoşuma gidiyor bir gün uyanacaksınız herşeyin farkına varacaksınız diye korkuyorum.
bir gün uyanacaksınız herşeyin farkına varacaksınız diye korkuyorum.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-12-24 saat 16.55.28_e1c5c064.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-24 saat 16.55.28_e1c5c064.jpg
    45.1 KB · Hit: 2

wamp06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan
bir gün uyanacaksınız herşeyin farkına varacaksınız diye korkuyorum.
Kanka senin işin felan yokmu? Mesela twitter'a girip "YAPI" twitler atabilirsin. Sonra GALA gelir evinde yapı'yı feneri ve hakeminizi üst üste koyup sever gider :)

Top Bottom