Nasıl güzel film izlerim

DxReadTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
633
Öncelikle bayadır film izliyorum ve bu canıma tak etti sürekli kumar sitesi reklamları geliyor filmi bölüyorlar bana reklamsız bir şekilde önerebilceğiniz bir yer varmı bu arada Benim netflix üyeliğide bitti fakat ordaki rick and morty i family guy u falan özledim ücretsiz bir şekilde bunları izleceğim yer varmı

Öncelikle bayadır film izliyorum ve bu canıma tak etti sürekli kumar sitesi reklamları geliyor filmi bölüyorlar bana reklamsız bir şekilde önerebilceğiniz bir yer varmı bu arada Benim netflix üyeliğide bitti fakat ordaki rick and morty i family guy u falan özledim ücretsiz bir şekilde bunları izleceğim yer varmı
Netflix aylık 18TL
amazon prime 8TL
bunları satın alın gidip korsan sitedeki reklamlardan başkalarına para kazandıracağınıza yapımcılara para kazandırın hiç olmazsa daha farklı yatırımlar görürüz belki

Papara kartın varsa netflix üyeliği 18tl yerine 9tl ödüyorsun yıl sonuna kadar

Geri