Neler Yeni

Nasıl hayattan keyif alıp mutlu olurum?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,152
İsim
Emre siyah
anime izle müzik dinle sosyalleş dışarı çık klasik laflar .dd

SnareEcho

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anime izle müzik dinle sosyalleş dışarı çık klasik laflar .dd
Müzik dinliyorum. Okul ortamı dışı sosyalim. Zaten 5 yıldır bateri çaldığım için müzikle iç içeyim. 2-3 gün önce sabah yarı uykulu şekilde kulağımda içimdeki bahar şarkısını duydum. O kadar iç içeyim yani.

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Hocam dalgaya almıyorum cidden moral kalmadığı zaman bu videoyu izlerim. Mutlu eder beni.

Berkarda

80+ Silver
Hocam dalgaya almıyorum cidden moral kalmadığı zaman bu videoyu izlerim. Mutlu eder beni.
gözlerim gg
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. Kendinizi Tanıyın: Tutkularınızı, ilgi alanlarınızı ve değerlerinizi belirleyin. Bu şekilde, kendinizi daha iyi anlayabilir ve mutluluğu artıracak aktivitelere odaklanabilirsiniz.
  2. Pozitif Düşünce ve Şükran: Olumlu düşünce ve şükran pratiğiyle, hayatınızdaki güzellikleri fark edebilir ve mutluluğunuzu artırabilirsiniz.
  3. Sağlıklı Yaşam Tarzı: Düzenli egzersiz yapmak, dengeli beslenmek ve yeterli uyku almak, fiziksel ve ruhsal sağlığınıza katkıda bulunabilir.
  4. Olumlu İlişkiler Kurun: Sevdiklerinizle güçlü bağlar kurun ve onlarla zaman geçirmekten keyif alın. Pozitif ilişkiler, mutluluğu artıran önemli bir faktördür.
  5. Olumlu Hedefler Belirleyin: Gerçekçi ve anlamlı hedefler belirleyin ve onlara ulaşmak için adımlar atın. Başarılarınızı kutlamayı unutmayın.
  6. Anın Tadını Çıkarın: Şu anı yaşamaya odaklanın ve geçmişle veya gelecekle aşırı meşgul olmaktan kaçının. Anın tadını çıkarmak için mindfulness ve meditasyon gibi yöntemleri deneyin.
  7. Kendinize Zaman Ayırın: Kendinize hoşça vakit geçirebileceğiniz zamanlar ayırın. Hobilerinizle ilgilenin, doğada zaman geçirin veya kitap okuyun.
  8. Olumsuz Düşüncelerden Arının: Olumsuz düşünceleri tanıyın ve bunları olumluya çevirmek için çaba gösterin. Kendinizi olumsuz etkilerden koruyun.
  9. Empati ve Yardımseverlik: Başkalarına yardım ederek ve empati göstererek duygusal tatmin sağlayabilir ve mutluluğunuzu artırabilirsiniz.
  10. Pozitif ve Sevindirici Şeyleri Paylaşın: Mutluluğunuzu diğerleriyle paylaşın. Olumlu ve sevindirici olayları sevdiklerinizle paylaşmak, mutluluk duygusunu artırabilir.
  11. RTE olmadığı ülkeye gitmek Kuzey Kore hariç

SnareEcho

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok güzelmiş bu valla mutlu oldum 😂. Teşekkürler gerçekten.

RTE olmadığı ülkeye gitmek Kuzey Kore hariç
Kuzey'e zaten hayatta gitmem. Hem zaten Kuzey'e giriş-çıkış yasak. Ama ben Türkiye'de kalacam. Olsa olsa Üniversitesi okumaya giderim başka ülkeye.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
müziğe ilginiz varsa hi-fi setlere bir göz atın derim

Berkarda

80+ Silver
Çok güzelmiş bu valla mutlu oldum 😂. Teşekkürler gerçekten.

Kuzey'e zaten hayatta gitmem. Hem zaten Kuzey'e giriş-çıkış yasak. Ama ben Türkiye'de kalacam. Olsa olsa Üniversitesi okumaya giderim başka ülkeye.
Gidiliyor orda ki başkan enayi geldi öldürün diyorlar ama 1 adım atın sınırdan sonuçta sınırı geçmeden öldüremez ve 1 adım olsa da atmış oluyorsunuz :ROFLMAO:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,397