Nasıl hayattan keyif alıp mutlu olurum?

anime izle müzik dinle sosyalleş dışarı çık klasik laflar .dd

anime izle müzik dinle sosyalleş dışarı çık klasik laflar .dd
Müzik dinliyorum. Okul ortamı dışı sosyalim. Zaten 5 yıldır bateri çaldığım için müzikle iç içeyim. 2-3 gün önce sabah yarı uykulu şekilde kulağımda içimdeki bahar şarkısını duydum. O kadar iç içeyim yani.

Hocam dalgaya almıyorum cidden moral kalmadığı zaman bu videoyu izlerim. Mutlu eder beni.

Hocam dalgaya almıyorum cidden moral kalmadığı zaman bu videoyu izlerim. Mutlu eder beni.
gözlerim gg
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1. Kendinizi Tanıyın: Tutkularınızı, ilgi alanlarınızı ve değerlerinizi belirleyin. Bu şekilde, kendinizi daha iyi anlayabilir ve mutluluğu artıracak aktivitelere odaklanabilirsiniz.
  2. Pozitif Düşünce ve Şükran: Olumlu düşünce ve şükran pratiğiyle, hayatınızdaki güzellikleri fark edebilir ve mutluluğunuzu artırabilirsiniz.
  3. Sağlıklı Yaşam Tarzı: Düzenli egzersiz yapmak, dengeli beslenmek ve yeterli uyku almak, fiziksel ve ruhsal sağlığınıza katkıda bulunabilir.
  4. Olumlu İlişkiler Kurun: Sevdiklerinizle güçlü bağlar kurun ve onlarla zaman geçirmekten keyif alın. Pozitif ilişkiler, mutluluğu artıran önemli bir faktördür.
  5. Olumlu Hedefler Belirleyin: Gerçekçi ve anlamlı hedefler belirleyin ve onlara ulaşmak için adımlar atın. Başarılarınızı kutlamayı unutmayın.
  6. Anın Tadını Çıkarın: Şu anı yaşamaya odaklanın ve geçmişle veya gelecekle aşırı meşgul olmaktan kaçının. Anın tadını çıkarmak için mindfulness ve meditasyon gibi yöntemleri deneyin.
  7. Kendinize Zaman Ayırın: Kendinize hoşça vakit geçirebileceğiniz zamanlar ayırın. Hobilerinizle ilgilenin, doğada zaman geçirin veya kitap okuyun.
  8. Olumsuz Düşüncelerden Arının: Olumsuz düşünceleri tanıyın ve bunları olumluya çevirmek için çaba gösterin. Kendinizi olumsuz etkilerden koruyun.
  9. Empati ve Yardımseverlik: Başkalarına yardım ederek ve empati göstererek duygusal tatmin sağlayabilir ve mutluluğunuzu artırabilirsiniz.
  10. Pozitif ve Sevindirici Şeyleri Paylaşın: Mutluluğunuzu diğerleriyle paylaşın. Olumlu ve sevindirici olayları sevdiklerinizle paylaşmak, mutluluk duygusunu artırabilir.
  11. RTE olmadığı ülkeye gitmek Kuzey Kore hariç

Çok güzelmiş bu valla mutlu oldum 😂. Teşekkürler gerçekten.

RTE olmadığı ülkeye gitmek Kuzey Kore hariç
Kuzey'e zaten hayatta gitmem. Hem zaten Kuzey'e giriş-çıkış yasak. Ama ben Türkiye'de kalacam. Olsa olsa Üniversitesi okumaya giderim başka ülkeye.

Çok güzelmiş bu valla mutlu oldum 😂. Teşekkürler gerçekten.

Kuzey'e zaten hayatta gitmem. Hem zaten Kuzey'e giriş-çıkış yasak. Ama ben Türkiye'de kalacam. Olsa olsa Üniversitesi okumaya giderim başka ülkeye.
Gidiliyor orda ki başkan enayi geldi öldürün diyorlar ama 1 adım atın sınırdan sonuçta sınırı geçmeden öldüremez ve 1 adım olsa da atmış oluyorsunuz :ROFLMAO:

Geri