Nasıl hızlı uykuya dalarım ?

önceden bende uyuyamazdım şuan gözünü kapasam uyuyorum. dün saat 10da uyuyakalmışım.

1- Youtube'dan rahatlatan ses frekansları açabilirsin. Bazıları süpürge sesi sever, bazıları statik sesini sever. Sen hangisinden hoşlanırsın bilmiyorum.
2- Yatmadan 1 saat önce falan orijinal yeşil çay içebilirsin. Ya da papatya çayı. Aktarlarda bulabilirsin.
3- İnternette nefes egzersizlerine bakabilirsin.

yaklaşık iki saat içerisinde uykuya dalıyorum geçen gece saat tam 23.00 da yatağa girdim telefona falan bakmadım direkt uyumaya çalıştım ama her zamanki gibi uyuyamadım bi saati kontrol edeyim dedim saat 00.47 idi hızlı uyuma taktiği falan var mı ?
hocam çağre bulabildiniz mi ?

Son düzenleme:
Son 1 haftadır yeni bi taktik ile uykuya dalıyorum telefonun sesini kısıp youtubeden herhangi bi video açıyorum uyku modunu da açıyorum video bitince telefon kapanıyor bu şekilde 20 dakikada uykuya dalıyorum genelde Ali biçim ve mesutcan tomay videolarını açıyorum sürekli konuştukları için ninni gibi geliyor

yaklaşık iki saat içerisinde uykuya dalıyorum geçen gece saat tam 23.00 da yatağa girdim telefona falan bakmadım direkt uyumaya çalıştım ama her zamanki gibi uyuyamadım bi saati kontrol edeyim dedim saat 00.47 idi hızlı uyuma taktiği falan var mı ?
Valla saat 7 oldu ben hala uyumadım okulda masada zıbaracam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,009
Üyeler
183,201
Son üye
wolfkan
Geri