Neler Yeni

nasıl hızlıca kilo verebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kemal
Boyum 202 cm kilom 100 idi 95 kiloya düştüm 1 haftada diyet ve ağır sporla fakat unutma hızlı kilo verirsen hızlı alırsın ve sarkma olabilir sporsuz kilo vermeyi ise asla düşünme. 10 kilo veriyorsan 2-3 kilosu kastan gider o açığı da kas çalışarak kapatırsın net bir program önermiyorum, önerenlere de bakma herkesin bünyesi farklı bunun için bir diyetisyene git derim.
Reis 202 nedir ya

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
boyun çevresini nasıl ölçerim
gogıl amcaya yaz boyun ve kalça ölçmeni ister boy kilo falanda
Mesaj otomatik birleştirildi:

zayıf olanla daha fazla tekrar yapmaya çalış

Reis 202 nedir ya
harbi gelse gölgesin de rakı içeriz

ama vücudunuzdaki testestoronu arttırırsanız yağ yakımınız bihayli hızlanır
testestorunu nasıl arttırabiliriz ne yememiz lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali ihsan Gürbüz
Instagram
alii.grbzz
Steam
ambulanse
boyun çevresini nasıl ölçerim

harbi gelse gölgesin de rakı içeriz

testestorunu nasıl arttırabiliriz ne yememiz lazım
en etkili yöntem spordur dedlift ve squad gibi ağır girildiği zaman artar zaten 1 ayda bile farkı hissedersin ikinci olarak kabak çekirdeği

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
spor yapmadan öğlenleri yemek yemiyordum 2 ay sürmüştü abur cubur çok alıdırıyor ona dikkat edersen baya verisin
ben aburcubur yiyen biri değilim sevmem pek çok yemek de yemiyorum 2-3 litre su içiyorum geçen marttan beri 83-85 kilo arası gidip geliyorum zayıflamak istiyorum ama ne yapmam lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali ihsan Gürbüz
Instagram
alii.grbzz
Steam
ambulanse
en etkili yöntem spordur dedlift ve squad gibi ağır girildiği zaman artar zaten 1 ayda bile farkı hissedersin ikinci olarak kabak çekirdeği
spor yapmadan önce kesinlikle kendinizi esnetin ve ısıtmaya çalışın bakın kesinlikle ısınıp esnemeden yapılan spor ileride çok büyük ağrılara yol açacakdır dirsek ağrımdan biliyorum

kabak çekirdeği yağlı değil mi ?
sağlıklı ve sağlıksız yağlar vardır ondan alcağınız 2 gr yağ vitamin içeriklidir vitaminlerin birçoğu yağ bazlıdır zaten ben tava yağı sos kızartma tarzı yağlardan söz ediyorum

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
ben aburcubur yiyen biri değilim sevmem pek çok yemek de yemiyorum 2-3 litre su içiyorum geçen marttan beri 83-85 kilo arası gidip geliyorum zayıflamak istiyorum ama ne yapmam lazım
bro spor salonlarıda kapandı yürüş evde spor uygulamaları var onlara bak verirsin merak etme abur cubur yemiyosan miss

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali ihsan Gürbüz
Instagram
alii.grbzz
Steam
ambulanse
ödem olarak birikmiştir evde yarım saat egzeriszle çok rahat erir

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
şimdi yağ oranını hesapladım ama şöyle bir şey var boyun 36
bel karnımın tam ortası en ince yeri 75 çıkıyor pantolon hizasından 85 çıkıyor ve 75 olarak girdiğimde %11 yağ oranı 85 girdiğimde %19 yağ oranı çıkıyor ki doğruya yakın olan 2.dir bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali ihsan Gürbüz
Instagram
alii.grbzz
Steam
ambulanse
şimdi yağ oranını hesapladım ama şöyle bir şey var boyun 36
bel karnımın tam ortası en ince yeri 75 çıkıyor pantolon hizasından 85 çıkıyor ve 75 olarak girdiğimde %11 yağ oranı 85 girdiğimde %19 yağ oranı çıkıyor ki doğruya yakın olan 2.dir bence
kemikten kemiğe ölçün buradan tam bir şey diyemem

Top Bottom