Bir kız vardı İskoç'yadan geldi bizim sınıfa 6. sınıftık kız 2 yılda bizden iyi Türkçe konuşmayı öğrendi. İlk sene zorlandı sonra cidden bizden iyi konuşmaya başladı. O ülkeye gitmek en mantıklısı.En iyi dil öğrenme yöntemi, o dilin konuşulduğu ülkeye gidip, belli bir süre kalmaktır.
Sen istediğin kadar kurslara, okullara git yine akıcı şekilde İngilizce konuşmayı öğrenemezsin.
knk dil zaten arkadaş olmadan öğrenilmez istediğin kadar çalış ben bir amerikalı new yorkta büyümüş abiyle csde karşılastım şimdi oynuyoz berabrtBir kız vardı İskoç'yadan geldi bizim sınıfa 6. sınıftık kız 2 yılda bizden iyi Türkçe konuşmayı öğrendi. İlk sene zorlandı sonra cidden bizden iyi konuşmaya başladı. O ülkeye gitmek en mantıklısı.
çok iyi öğrenemezsin btwingilizceyi türkiyede teoride çok iyi öğrenirsin fakat konuşamazsın
çok iyi öğrenirsin öğrenememek için bir sebep yok. Alacak grammer kitabı birde şunları. Grammer kitabını yalayıp yutacak ondan sonra diğer kitaptan essay yazacak. Paragraf soruları çözecek. Bilmediği kelimeleri anında bulacak hemen anlamını öğrenecek ve o kelimelerle cümleler kuracak.çok iyi öğrenemezsin btw
evet grammeri alırsın amerikaya gittiğindede ebe ebe konuşursunçok iyi öğrenirsin öğrenememek için bir sebep yok. Alacak grammer kitabı birde şunları. Grammer kitabını yalayıp yutacak ondan sonra diğer kitaptan essay yazacak. Paragraf soruları çözecek. Bilmediği kelimeleri anında bulacak hemen anlamını öğrenecek ve o kelimelerle cümleler kuracak.
cambly çöpsana şöyle söyliyim yıllardır ingilizce görüyorum ve haliyle birikmişliğim var ama pekte iyi değidi. 3 ay cambly ye yazıldım. Çok gelişti ingilizcem. Bence 1 ay falan dene ama birikmişliin yoksa tavsiye etmem
nedencambly çöp
okuduğunu anlayamıyorsun galiba. ben ingilizcenin teorik olarak öğrenilebileceğini yazmışım?evet grammeri alırsın amerikaya gittiğindede ebe ebe konuşursun
sebep?cambly çöp