Neler Yeni

Nasıl İngilizce Öğrenebilirim ?

Mehmet Anıl

80+ Silver

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
ingilizce pratik yapabileceğin discord sunucuları var. Almanından tut amerikalısına, brezilyalısından tut hindistanlısına, her ülkeden insanla konuşma ve tanışma fırsatı buluyorsun. ben ordan baya geliştirdim tavsiye ederim. link paylaşımını özelden yazanlara yaparım burdan reklam sayılacagı için atmak istemiyorum

robin

80+ Silver
Açıkçası ben online oyunlarıda yararlı buluyorum. Günde 5-10 tane yabancıyla bildiğin sohbet ediyorum.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Türkçe çevirisi bulunmayan oyunları oyna Türk kitlesi az olan oyunlar sana yardımcı olabilir. Misal ben sea of thieves oynuyorum oyunda türk bulmak oldukça zor başka gemilerle anlaşırken mecbur ingilizce konuşmak zorunda kalıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ki bir dili öğrenmenin en iyi yolu ona maruz kalmaktır :D Ana dilimizide böyle öğrenmiyormuyuz sonuçta.

Trool

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
İngilizce konuşma seviyesi kadar nasıl öğrenebilirim nerden öğrenirim
Yapılan bir test var bir grup insan yaklaşık 1 ay başka ülkelere gidiyorlar ve hiç kendi dillerini konuşmuyorlar bir ay sonunda basit çince öğrenip az da olsa insanlara kendilerini anlatabiliyorlar çince en zor dillerden biri olduğunu kabul edersek zaman ve para gibi konularda sıkıntı yaşamaz isen Amerika gibi ingilizce konuşulan ülkelere gitmeni tavsiye ederim. Hem çalışıp 1 ps5 ve iphone 12 alıp Türkiye'de satarsan gidiş geliş paranı çıkarmış hatta artıya bile geçmiş olursun :)

Top Bottom