Nasıl İngilizce Öğrenebilirim ?

wolfman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
301
İngilizce konuşma seviyesi kadar nasıl öğrenebilirim nerden öğrenirim

En iyi anadili ingilizce olan ülkede öğrenilir. Work and Travel yapabilirsin ya da Erasmus programı. Belki çok iyi bi kurs bulursan bi ihtimal

Pat diye öğrenmeye çalışıp sonra kendini bıktırma. Aman öğrenirim deyip de çok genişten alma zamanla oturur düzenli pratikle. Kimse 1 günde öğrenmiyor. Öğrenmek istemen bile güzel.

Yabancı videolar izleyip makale okumak da işe yarar. Onun dışında ben oyun çevirisi ve altyazısız çizgi film/film/dizi izliyordum.

Ayrıca bir şeyleri dinlerken veya izlerken seslere odaklanman sağlıklı bir telaffuz için çok önemli. Türkiye'de en çok yaşanan problemlerden.

Kafanda cümleyi Türkçe kurup İngilizce'ye çevirmeye çalışmak gibi hastalıklı metotlar kullanma. Direkt İngilizce düşünüp konuşmaya çalış daha akıcı olur.

Work n Travel en kısa ve mantıklı yol.

Öğrenerek.

Udemy den dil kurslarına bak ve her şeyi ing yap.
Oyunlar
Telefon
Bilgisayar
Yani kullandığın türkçe olan her şeyi ing yap.

kendini geliştirme açısından ingilizce filimler izleyebilirsin türkçe altyazılı veya yabancı şarkılar dinleyebilirsin bu biraz kulağını alıştırır aksana hakim olursun yavaş yavaş konuşma tarzlarına hakim olursun

berbat ingilizcem vardı ve kursa gidiyorum. birkaç ay sonra ana dilim gibi konuşabileceğim. şuan çok iyi ingilizcem var. sen de kursa git.

İngilizce kursuna git

podcast dinlemen gerek listening için speaking içinde haluk tatarın 300 bölümlük ingilizce paketini izle en temelden merak etme bir video 5 dk falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,306
Üyeler
187,317
Son üye
hectoor
Geri