Neler Yeni

Nasıl inşaat şirketi kurabilirim?

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Arkadaşlar İtalya da Inşaat Mühendisliği okuyup kendi şirketimi açmak istiyorum fakat ne gibi adımlardan geçmem gerekiyor, ne yapmalıyım? Varsa bilginiz yardımcı olursanız sevinirim..

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar İtalya da Inşaat Mühendisliği okuyup kendi şirketimi açmak istiyorum fakat ne gibi adımlardan geçmem gerekiyor, ne yapmalıyım? Varsa bilginiz yardımcı olursanız sevinirim..
Madem okuyacaksın, kendin araştır.
Hazır bilgiye konma.

Son düzenleme:
Madem okuyacaksın, bi zahmet kendin araştır.
Hazır bilgiye konma.
????????????? bu nasıl bir yaklaşım ?? foruma yazmak zaten araştırmak soruşturmak olur, burada yüzlerce kişi var, bilgisi olan yardımcı olabilir. şimdi forum ne demek diye onu mu anlatayım sana, asıl senin bilgin yoksa yorum bile atma buraya !

samet4747

80+ Platinum
Şirket kurmak çok masraflı bir şey değil aslında gözün korkmasın yani

charybdis

80+
Yaşını birikimini öğrensek daha rahat cevap verilebilir. Bu soru için yanlış forumda da olabilirsin.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
önce okula gir kazan araştırmak için bol bol vaktin olur. şirket kurmak kolay, yürütmek zordur.

Top Bottom