Şuan iş bulması baya zor. Garsonluk ,komilik, berber, bakkal çıraklığı ya da bilgisayardan anlıyor isen freelance tarzı bir şey.şuan günümüz şartında para en önemli bir şey ve yazın çalışmam lazım ve nasıl iş bulabilirim
Freelancerlık için baya zamanını harcaman lazım ve işini iyi yapman lazım ve hemen müşteri gelmiyor beklemek lazım derken freelancerlıkta sadece yaz için hiç para kazanamazŞuan iş bulması baya zor. Garsonluk ,komilik, berber, bakkal çıraklığı ya da bilgisayardan anlıyor isen freelance tarzı bir şey.
Foruma gelip nasılsın iş bulabilirim diye konu açmak yerine kendini geliştirşuan günümüz şartında para en önemli bir şey ve yazın çalışmam lazım ve nasıl iş bulabilirim
adam fikir danışmış ister geliştirir ister yatar bundan sanane?Foruma gelip nasılsın iş bulabilirim diye konu açmak yerine kendini geliştir
aah öyle kolay olmuyor 2 senedir kendimi geliştirdim yaşıtlarıma göre en üst seviyedeyim geliştirdiğim konuda pek para yok onun için dışarda çalışmak lazım en kolay nasıl bulabilrim diye sordumForuma gelip nasılsın iş bulabilirim diye konu açmak yerine kendini geliştir
Seni niye hala banlamadılar ? Sen niye hala buradasın ?Foruma gelip nasılsın iş bulabilirim diye konu açmak yerine kendini geliştir
Ne konuda geliştirdin kendini meselaaah öyle kolay olmuyor 2 senedir kendimi geliştirdim yaşıtlarıma göre en üst seviyedeyim geliştirdiğim konuda pek para yok onun için dışarda çalışmak lazım en kolay nasıl bulabilrim diye sordum
Kardeşim burası forum insanlar her şeyi danışabilir. Saçma sapan cevaplar yazmaForuma gelip nasılsın iş bulabilirim diye konu açmak yerine kendini geliştir
Şuan iş bulmak zor a101 bim gibi yerlere başvurmayi deneyebilirsinşuan günümüz şartında para en önemli bir şey ve yazın çalışmam lazım ve nasıl iş bulabilirim
sanayide düzgün bir ustanın yanına girebilirsinşuan günümüz şartında para en önemli bir şey ve yazın çalışmam lazım ve nasıl iş bulabilirim