Neler Yeni

Nasıl kendimi kısıtlayabilirim?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostlar günlük baya bir saat forumda takılıyor, oyun oynuyor ve derslere girmiyorum. Bu bağımlılık gibi bir şey. Bundan nasıl kurtulur ve nasıl kendimi kısıtlayabilirim?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çıkış yap.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
O olay sende biter birinden tavsiye alman doğru olmaz ama dijital detoks uygulamasını öneririm

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Çözüm basit. hosts dosyasından engelle. E-Posta adresini ve şifreni kurtaramayacağın şekilde değiştir.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostlar günlük baya bir saat forumda takılıyor, oyun oynuyor ve derslere girmiyorum. Bu bağımlılık gibi bir şey. Bundan nasıl kurtulur ve nasıl kendimi kısıtlayabilirim?
Knk pc nin ramini falan sök annene ver bunu bana verme anne de telefondan giriyor isende telefonu annene ver.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
@5x_d4emon,
Bunu kendi içerinde çözmediğin sürece hiçbir çözümü yok. İstediğin kadar şey yapabilirsin.
İster hesabını kalıcı olarak banlat, ister şifreni sallayıp değiştir, ister mailini sallayıp değiştir.
Yine yeni hesap açıp ya da gizli sekmeden gireceksin, kendi içinde bitirmen yeterli olacaktır.
Biraz daha zaman geçirirsen herkes gibi zaten ister istemez sıkılacaksın, tecrübeyle sabit.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
@5x_d4emon,
Bunu, kendi içerinde çözmediğin sürece hiçbir çözümü yok. İstediğin kadar şey yapabilirsin.
İster hesabını kalıcı olarak banlat, ister şifreni sallayıp değiştir, ister mailini sallayıp değiştir.
Yine yeni hesap açıp ya da gizli sekmeden gireceksin, kendi içinde bitirmen yeterli olacaktır.
Biraz daha zaman geçirirsen herkes gibi zaten ister istemez sıkılacaksın, tecrübeyle sabit.
Tamamdır hocam lakin oyun içinde geçerli bu bağımlılık gibi oldu bende.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,388
Üyeler
163,488
Son üye
tyiklhmni987
Top Bottom