Neler Yeni

Nasıl kendimi kısıtlayabilirim?

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Bilgisayarı ve telefonu bana yolla kardeşim sen ne zaman istersen yollarım sana en iyi terapi

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Her foruma girdiğinde bunu yap:
EsPpAzWW8AAzVfb.jpg

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ağzına acı biber sür.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
20 FPS minecraft oynamaya çalışınca direk soğuyosun ama bunun forumu YouTube u falan derken, çok zor :/

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
LGS senem main pc mi kaldırdım babam çalıştığı şirketten bir laptop buldu ondan canlı derslere katılıyorum oyun derdinden kurtuldum ben en azından
Önemli bir sınavım yok Allah'a şükür ama artık çok bağımlı oldum. Bundan rahatsızım.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Dostlar günlük baya bir saat forumda takılıyor, oyun oynuyor ve derslere girmiyorum. Bu bağımlılık gibi bir şey. Bundan nasıl kurtulur ve nasıl kendimi kısıtlayabilirim?
Aynı ben gaza geliyor hadi derse gireyim diyorum forumu açıp dersten çıkıyorum çözümü yok herhald

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Sınav dönemlerinde veya genel okul döneminde akıllı telefondan uzaklaşma vb gibi şeyleri mantıksız buluyorum. Önemli olan bunlara dozunda bakabilmek. Bana sorarsan ben yapabiliyormuydum hayır yapamıyordum. Bunlardan kendi iradenle kısıtlamadan uzaklaşmaya çalış bu senin ders dışında hayatınada çok olumlu yansır. Bazı şeyleri gerektiğinde bırakabilmeyi ara verebilmeyi öğretir. Ben mesela 2 aydır derslere girmiyorum gerçekten ama sebebi bilgisayar,ps değil derse girmemek bağımlılık oldu. Finallerim başladı. Yarın teslim etmem gereken bir Mekanik ve Statik sınavım var ben şuan burda forumda bunu yazıyorum nargile içerken :) Normalde nasıl yapıyorum ders vaktinden önce oyun oynuyorsam oynuyorum sonra derse giriyorum bitince oyuna devam ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,912
Üyeler
164,747
Son üye
MrFebra
Top Bottom