Nasıl kendimi kısıtlayabilirim?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
31,677
Dostlar günlük baya bir saat forumda takılıyor, oyun oynuyor ve derslere girmiyorum. Bu bağımlılık gibi bir şey. Bundan nasıl kurtulur ve nasıl kendimi kısıtlayabilirim?

Çıkış yap.

O olay sende biter birinden tavsiye alman doğru olmaz ama dijital detoks uygulamasını öneririm

Çözüm basit. hosts dosyasından engelle. E-Posta adresini ve şifreni kurtaramayacağın şekilde değiştir.

Dostlar günlük baya bir saat forumda takılıyor, oyun oynuyor ve derslere girmiyorum. Bu bağımlılık gibi bir şey. Bundan nasıl kurtulur ve nasıl kendimi kısıtlayabilirim?
Knk pc nin ramini falan sök annene ver bunu bana verme anne de telefondan giriyor isende telefonu annene ver.

Derslere girmeden önce masaya o dersle ilgili şeyler koy. Hocan anlatırken not tut. Devamı gelecektir zaten bir süre sonra alışırsın.

@5x_d4emon,
Bunu kendi içerinde çözmediğin sürece hiçbir çözümü yok. İstediğin kadar şey yapabilirsin.
İster hesabını kalıcı olarak banlat, ister şifreni sallayıp değiştir, ister mailini sallayıp değiştir.
Yine yeni hesap açıp ya da gizli sekmeden gireceksin, kendi içinde bitirmen yeterli olacaktır.
Biraz daha zaman geçirirsen herkes gibi zaten ister istemez sıkılacaksın, tecrübeyle sabit.

@5x_d4emon,
Bunu, kendi içerinde çözmediğin sürece hiçbir çözümü yok. İstediğin kadar şey yapabilirsin.
İster hesabını kalıcı olarak banlat, ister şifreni sallayıp değiştir, ister mailini sallayıp değiştir.
Yine yeni hesap açıp ya da gizli sekmeden gireceksin, kendi içinde bitirmen yeterli olacaktır.
Biraz daha zaman geçirirsen herkes gibi zaten ister istemez sıkılacaksın, tecrübeyle sabit.
Tamamdır hocam lakin oyun içinde geçerli bu bağımlılık gibi oldu bende.

Geri