Neler Yeni

Nasil kilo alabilirim

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mert Kaya
Arkadaslar ben kendimi bildim bileli zayifim babam da zayif ama onda seker hastaligi var bu yuzden zayif, bende ise hicbir hastalik vb. yok Allaha sukur ama bir turlu kilo alamiyorum. Normal bir sekilde hatta bazen daha da fazla yiyorum. Naail kilo alabilirim? Yas 16 boy 180 kilo 58

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Spor yap zaten iştahkn açılır o yorgunlukla kilo alırsın. Vitamin alabilirsin ya da sporla beraber takviye al. Ben yarım paket cicibebe + 750 mlsüt + yarım muz + kakao blend edip içiyordum 2 ayda 5 kilo eklemiştim sporla beraber ama sağlıksız biraz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim ben 24 yaşındayım boy 185/186 arası kilom 59/60 arası kendimi o kadar da zayıf hissetmiyorum kaldı ki senin boy ve kilon bana göre iyi

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
Cicibebe güzel tavsiye, azimsanmayacak kadar etkili. Onun dışında spor da etkili olur. Sporsuz kilo almakta sıkıntı. Açıkçası kendini iyi motive et, beslenmene dikkat et, sporu düzen haline getir abicim.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
valla gün içi ve sonrasını bilmem ama her sabah yulaflı omlet bas

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaslar ben kendimi bildim bileli zayifim babam da zayif ama onda seker hastaligi var bu yuzden zayif, bende ise hicbir hastalik vb. yok Allaha sukur ama bir turlu kilo alamiyorum. Normal bir sekilde hatta bazen daha da fazla yiyorum. Naail kilo alabilirim? Yas 16 boy 180 kilo 58
bence her hafta fast food ye (tavsiye edilmez) ama ben böyle 3 yılda 30 kilo aldım

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
Sporla senkronize etmediğin her türlü kilo alımı vücuda zararlı. Gerek fiziksel görüntü gerek sağlık açısından. Maksat kilo artışını temiz bir şekilde yapmak onu da kas kütlesini arttırarak, temiz karbonhidrat alımı yaparak sağlamalısın. Temiz karbonhidratlar;
Baklagiller(Nohut, fasulye , mercimek vb.) , kuruyemiş ve bulgur veya pirinç pilavı ama bulgur tavsiyemdir daha sağlıklı. Bununla beraber yulaf ezmesi hem karbonhidrat açısından zengin hemde lif kaynağı olarak bu besini kesinlikle kullanmalısın. Herşeyden önemlisi bir düzenin olması şart. Düzensiz yedikten sonra hiçbir anlamı yok. Fastfood tarzı veyahut abur cubur tarzı yiyeceklere sakın bulaşma. Benim boyum 181 cm, kilo 79 ama yağ oranım %8 makineyle ölçüm bu şekilde. Hata payı olarak 9 veya 10 olabilir bu oran.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Sporun yanında yüksek kalorili beslen. Fıstık ezmesi gibi sağlıklı yağlar vs.

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mert Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence her hafta fast food ye (tavsiye edilmez) ama ben böyle 3 yılda 30 kilo aldım
maalesef pahali
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sporla senkronize etmediğin her türlü kilo alımı vücuda zararlı. Gerek fiziksel görüntü gerek sağlık açısından. Maksat kilo artışını temiz bir şekilde yapmak onu da kas kütlesini arttırarak, temiz karbonhidrat alımı yaparak sağlamalısın. Temiz karbonhidratlar;
Baklagiller(Nohut, fasulye , mercimek vb.) , kuruyemiş ve bulgur veya pirinç pilavı ama bulgur tavsiyemdir daha sağlıklı. Bununla beraber yulaf ezmesi hem karbonhidrat açısından zengin hemde lif kaynağı olarak bu besini kesinlikle kullanmalısın. Herşeyden önemlisi bir düzenin olması şart. Düzensiz yedikten sonra hiçbir anlamı yok. Fastfood tarzı veyahut abur cubur tarzı yiyeceklere sakın bulaşma. Benim boyum 181 cm, kilo 79 ama yağ oranım %8 makineyle ölçüm bu şekilde. Hata payı olarak 9 veya 10 olabilir bu oran.
sagol. Duzen olarak nasil duzenyelecegim

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Kusana kadar ye

AlphaOMG