@CemSultan01
şimdi bro ben senin kaslanarak kilo almanı öneririm bu işten sana bahsedeceğim biraz bahsetmeden önce maddiyatının olması Allah'ın emri zaten ben maddiyatı hallettim diyorsan gerisi çorap söküğü eğer halledemiyorsan okul açılıncaya kadar işe gir harçlıklarını biriktir okul açıldığında maddiyatı halletmiş ol şimdi gidiyorsan bir tane mahalle gym'e kaydoluyorsun diyeceksen neden mahalle gym hem pahalı değiller öğrenciye indirim yapıyorlar hem de aile ortamı var on numara insanlarla tanışırsın 0 egoya sahip çoğu neyse gym'e kaydolduk bu da tamam orda sana hareketleri gösterecekler program verecekler sen o programlara uyacaksın geriye beslenme kalıyor en önemli kısım burası burayı iyi oku
1- Diyorsan bro ben çok yiyemiyorum ya o zaman senin mideni büyüteceğiz bunu da nasıl mı yapacağız su ile , 2 hafta boyunca sabah ve akşam öğünlerini yaptıktan sonra en az yarım sürahi daha fazla da olabilir ama zorlama yarım sürahi suyunu içiyorsun bunu düzenli yaparsan miden genişlemeye başlar ve daha fazla yersin suyu içtikten sonra çok hareket etmemeye çalış vücudunun sindirmesini bekle
2-mideni genişlettik buraya kadar her şey güzel tamamdır şimdi protein ağırlık karbonhidrat yüklemesi yapacaksın bunun içinde meşhur tavuklu pilavı yapmayı öğreneceksin veya ailene yaptıracaksın protein olarak tavuk göğsü alabilirsin ben öyle tercih edeceğim öneririm kilosu 55-60 TL falan 1 günde yaklaşık 250 gram alabilirsin sonra sabahları kahvaltında en az 3 yumurta olsun
3-kompleks karbonhidrat almaya özen göster nedir bu kompleks karbonhidratlar pirinç , patates vs. bunlardan tüketmelisin
4-eğer istersen shake yapabilirsin yt de bir sürü shake var bakabilirsin
5-günde 5 öğün yapmaya çalış
6-sabah erken kalkmaya çalış güne erken başlarsan kahvaltıyı erken yaparsın ve diğer öğünlerinin zamanı erkene gelir daha fazla yersin
7-yemek yerken bir şeyler izle böylece daha fazla yersin
verilecek daha çok tavsiye var fakat biraz da sen araştır armut piş ağzıma düş olmaz kafana takılan oldukça sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum