Neler Yeni

nasıl kilo alınır

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Bünye ile alakalı tamamen. Günde 6 7 öğün yediğimi hatırlıyorum hâlâ 53 kiloyum. Tamamen bünye ile alakalı.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hocam bunun için diyetisyene görünmeniz daha iyi olur çünkü bu sefer düzensiz ve aniden kilo almaya başlarsanız sıkıntı. Mesela ben, ben çok zayıftım bir deri bir kemiktim 3. sınıftan bu yana hızla kilo almaya başladım ve şu an 80kg/179cm'im. Ben de şimdi kilo verme yolları arıyorum. O yüzden dediğim gibi yapmanız daha iyi olur.
Reis bir 6 kilo falan versen güzel olur göbek biraz çıkmış.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
nasıl hızlıca k,ilo alabilrim
hocam ben karantinada 15 kilo aldım bol bol makarna pilav gece dizi izle ve yanında cips kola ama kola şekersiz olsun nasılsa sağlıklı :) uyku düzenin bozulursa dewamke oyun bitir csgo lol oyna takım arkadaşların kanser olsun onlara kötü şeyler söyle yada 100 000 kere enesbatur de ama her deyişinde bir şey ye bu sağlıksız olan sağlıklı ise diyetisyene git

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Gece yemeği ye bol bol yani yemeği çok ye hareketsiz dur kilo alıcı hap alma ama. Ama hala zayıfsın bu senin bünyenle alakalıdır ne yaparsan yap kilo almazsın.
Öyle yaparsa ileride çok sıkıntı çeker. Spor yap, sağlıklı beslen ve uykuna dikkat et. Eğer bunları yaparsan sağlıklı bir şekilde göbek yapmadan kilo alabilirsin. Şu karantina yüzünden okçuluğa ara verdim daha 3 gün geçti 66 kilodan 63'e düştüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben karantinada 15 kilo aldım bol bol makarna pilav gece dizi izle ve yanında cips kola ama kola şekersiz olsun nasılsa sağlıklı :) uyku düzenin bozulursa dewamke oyun bitir csgo lol oyna takım arkadaşların kanser olsun onlara kötü şeyler söyle yada 100 000 kere enesbatur de ama her deyişinde bir şey ye bu sağlıksız olan sağlıklı ise diyetisyene git
Şekersiz kola şekerliden daha zararlı. Şekerlinin içinde şeker, diğerinin içinde tatlandırıcı var.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Kilonun gramı bile zarar alıp ne yapacaksın :)

nasıl hızlıca k,ilo alabilrim
Ben uzun zaman kilo almak için uğraştım. 27 yaşındayım boyum 183 kilom 69 ile 72 arasında değişiyor. Ama zayıf gösteriyorum. Bunun için diyetisyene gittim. Önce bir test yapıyor. Check-up benzeri. Check-up sonucunda benim burnumda et çıktı. Bu yüzden kilo alamıyorum. Tavsiyem bir diyetisyen doktora görünmen yönünde. Sakın internette satılan macunlara falan bulaşma.

Top Bottom