Neler Yeni

Nasıl kilo alırımm ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Seçkin YILMAZ
arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm her gün düzenli olarak yemek yiyorum çok kalori yakmıyorum sporcu değilim boyum 1.87 kilom 66,5 çok anlamadığımdan soruyorum kilo almak için bir toz var mı ya da önere bileceğiniz bir şey geceleri uyumadan da yemek yiyorum cici bebe vb. Hala daha kilomdan memnun değilim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,671
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Eğer cevap gelirse beni de etiketlerseniz sevinirim.

Hocam benim bildiğim eğer sağlık sorunun yoksa günlük belli alman gereken kalori miktarı var önce onu hesapla sonra 1 günde ortalama olarak yediklerinin kalorisine bak eğer alman gereken kalorinin üstünde yersen alırsın (sözde)
Ancak ben de bu durumdan muzdaripim nasılsa kilo alamıyorum.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Eren
Kanka yiyeceksiniz başka çözümü yok şu an 1.73 78kg yum geçen yıl bu aylarda 66 kg falandım kilo almak istiyorsan yiyeceksin şu an mesela ben 80 e çıkmak istiyorum 3 saat önce 2 tane zurna gömdüm hem de akşam yemeğenin üstüne ha sağlıklı mı kesinli sağlıklı diyemezsin ama öyle aman aman bozacak değil sağlığımı sağlık şartsa iki tane zurna yeme 2 tane ev yapımı artık tavuk pilav mıdır yağlı yemek midir onu yiyeceksin. Kilo almak istiyorsan normalde herkes 1 tabak yiyosa sen o 2. tabağı zorlacaksın. Ha 2. tabak olmuyor mu çözümü basit 1.5 tabak yiyeceksin alışana kadar o da mı olmuyor yemek doldurulurken biraz fazla koyar mısın diyeceksin ya da kalkıp sen koyacaksın. Zayıflamak isteyen de yemekten kesmeyecek, öğün atlamayacak onun yerine herkes 1 tam tabak yerken o daha az yiyecek budur.

Genetik vs tamam çok etkili ama yemeyen insan kilo alamaz sırf metobolizman yavaş diye 1 tabak yemek yiyerek kilo alamazsın(hastalıklar hariç).

Şöyle düşünebilirsin örnek olarak tabi sen istediğin kadar genetik olarak zeki ol yeterince çalışmazsan istediğin düzeyde başarılı olamazsın ha zekanın etkisi aşırı çok mu çok.
Onun dışında diyetisyenle konuşup program yaptırabilirsin, kalori hesabıyla kesinlikle daha sağlıklı daha kesin sonuç alırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sezer
Buradaki "yemek ye" yorumlarına kanmadan önce bir iç hastalıkları uzmanına görün. Kan değerlerine falan komple baktır ve buradaki sorununu kendisine de anlat. En kötü seni bir diyetisyene yönlendirir ve kalori hesaplamalarından yola çıkarak sana kilo aldırabilir.

Ne güzel dertler var ya...

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,663
İsim
oğuzhan ege
Genç arkadaşlarım için söylüyorum. İstediğiniz kadar yemek yiyin için. Gündelik hayatta hareket halindeyseniz kolay kolay alamazsınız. Ye otur pc başında mantık budur. Ben 94 k.gden 85 çok hızlı düştüm. Sonra sporu saldım.pc de otur ye otur olarak çok kolay alabiliyorum.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
Musa Topçu
Kuruyemiş ye öğün aralarında fıstık ezmeside yiyebilirsin kalorisi yüksek olduğu için günlük sınırını tamamlamana yardımcı olur

Top Bottom