Neler Yeni

Nasıl Matematik Çalışabilirim?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,567
İsim
Mert Metshi
Selam arkadaşlar ilk matematik sınavlarına çalışamamıştım trigonometriyi hiç anlamadım ve 20 aldım. Bugün 2. Matematik sınavım vardı 3 trigonometri 5 analitik ve 2 fonksiyon sorusu vardı çalıştım ama 1 tanesini bile yapamadım.

Nasıl matematik çalışabilirim? Formüllerin bir kısmını biliyorum ama sorunun ne istediğini anlayamıyorum ne yapmam gerektiğini anlayamıyorum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,760
İsim
Mert Can Ergün
matematik zor be

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
Selam arkadaşlar ilk matematik sınavlarına çalışamamıştım trigonometriyi hiç anlamadım ve 20 aldım. Bugün 2. Matematik sınavım vardı 3 trigonometri 5 analitik ve 2 fonksiyon sorusu vardı çalıştım ama 1 tanesini bile yapamadım.

Nasıl matematik çalışabilirim? Formüllerin bir kısmını biliyorum ama sorunun ne istediğini anlayamıyorum ne yapmam gerektiğini anlayamıyorum
Valla hocam ben matematiği kendimden azad ettim.
Zor be.
Kurulu bir düzende çalışırsan belki

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,438
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Formulleri bilip de soruları yapamıyorsan sen ezbercilik yöntemi ile halletmeye çalışıyorsun. Bu yanlış bir yöntem.
İşin mantığını kavrayacaksın. Bol bol soru çözeceksin. Soru tiplerinin her birini göreceksin.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Her gün bak biraz biraz.
Canın istemiyorsa zaten olmaz git kafanı iyicene boşalt biraz zorlanıcaksın ben mesela test kitabını açtım ve yapamadığım soruların çözümlerine hemen bakarım.
Sonra devam ederim böyle böyle anladım ben.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Bende bugün sınav oldum. Açıkçası eksiyi artıya çevirip eksili cevap buldular ben sadece izledim. 4 yıl oldu olacak matematikten hala bişi anlamıyorum adam akıllı.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Mesela nasıl çalıştın?

Wenth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fatih Yağız

Bende hic anlamıyorum 10. sınıfım 1. sinavdan 10 aldim 2.den 20

Rulep

80+ Gold
Formüllerin bir kısmını biliyorum
olmaaaz trigo da formullerin hepsini bilmen lazım bütün formülleri bir kağıda yaz ve çalış daha sonra aç test kitabını formüller yanında olsun ve o soruları çözmeye çalış

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,604
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Kardeşim ben ünideyken, hoca formülü verirdi hesap makinası da olurdu yanımız da yetmezdi bir de kitaptan da bakabilirsiniz derdi, ama hocanın dersinden okulun yarısından fazlası kalırdı. Matematik çok değişik bir şey kurtulduğum için seviniyorum.

Besim Tibuk

80+ Gold
Matematiğim iyi değil ama formülleri kağıda yazıp test çöz bakarak onlara.
Bir süre sonra aklına giriyor.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam alıştırma yapmalısınız. Soru çözümü dinleyin sonra sizde çözmeyi deneyin.
Bu sene olan analitik konusu falan basit. Bugün benim de matematik sınavım vardı 7 8 tane soru çözdüm 2 soru da kaldı.
En az 20 30 test çözmüşümdür gene hepsini yapamadım .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,656
Üyeler
163,358
Son üye
xyz123456
Top Bottom