Neler Yeni

Nasıl Mining Yapabilirim?

jujutsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Poyraz
hocalarım mining nasıl yapabilirim neler lazım ne yapmak gerek ? bir site eyardımıylamı yapılmakta bu konuda bana bilgi verip yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

jujutsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Poyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiçbir bilgim yok hocam genel olarak nelazım ne kada lazım ama hazırda 6k param var

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
forumumuzda bununla ilgili detaylı konular var. Onlara göz atarsan daha iyi olur.

jujutsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Poyraz
link atarmısınız hocam

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,407
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hiçbir bilgin yokken bu işe girmeyi düşünmek ne desem bilemedim kelimeleri seçmek zor.
Önce nasıl yapılırdan ziyade bana kar sağlar mı, bu iş neyin nesidir. İyice öğrenip ne olduğunu bildikten sonra bu işi yapıp yapmayacağına bakman gerekmiyor mu?
Gerekenler belli ekran kartı, anakart, işlemci, RAM, riser, PSU, USB.
Ama bu işi yapabilecek misin? O donanım, bilgi sende var mı? Hiç bunu düşündün mü? Bu işin zorlukları varmıdır? Geleceği nedir? Diye düşündün mü? Yoksa oturduğum yerden 2-3 kartla para kazanırım diye mi düşündün? Yani yapmayı düşündüğümüz iş hakkında hiçbir bilginiz olmadan mı bu işe girmeyi planlıyorsunuz, çok ilginç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ
Hiçbir bilgin yokken bu işe girmeyi düşünmek ne desem bilemedim kelimeleri seçmek zor.
Önce nasıl yapılırdan ziyade bana kar sağlar mı, bu iş neyin nesidir. İyice öğrenip ne olduğunu bildikten sonra bu işi yapıp yapmayacağına bakman gerekmiyor mu?
Gerekenler belli ekran kartı, anakart, işlemci, RAM, riser, PSU, USB.
Ama bu işi yapabilecek misin? O donanım, bilgi sende var mı? Hiç bunu düşündün mü? Bu işin zorlukları varmıdır? Geleceği nedir? Diye düşündün mü? Yoksa oturduğum yerden 2-3 kartla para kazanırım diye mi düşündün? Yani yapmayı düşündüğümüz iş hakkında hiçbir bilginiz olmadan mı bu işe girmeyi planlıyorsunuz, çok ilginç.
Adam bunu soruyor zaten soruyu detaylı sormamış sadece

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,407
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Adam bunu soruyor zaten soruyu detaylı sormamış sadece
Benim anladığım işi yapmaya karar vermiş, sadece nasıl yapacağını soruyor. Demekki ben yanlış anlamışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama yanlış anlamamış da olabilirim, kendisi doğrular mesajları görünce.

jujutsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Poyraz
zaten sizin dediklerinizi soruyorum burada :D hocam. yanlış anlaşılmasın nasıl yapabgilirim neler gerekli diye soruyorum istedigim cevabın dışında cevaplar alıyorum çok saçma

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,114
İsim
Cicikuş
zaten sizin dediklerinizi soruyorum burada :D hocam. yanlış anlaşılmasın nasıl yapabgilirim neler gerekli diye soruyorum istedigim cevabın dışında cevaplar alıyorum çok saçma
hocam en az 40-50000TL ile başlanmalı bu işe. 8GB'lik bir kart olması lazım. minimum olarak RX570-80 8GB'lik modellerini öneririm.

jujutsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Poyraz
tamam onları sağlarım hocamda nereden nasıl kazım yapabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,074
Üyeler
169,063
Son üye
aliihsanhatay31
Top Bottom