Nasıl sanalcı olurum

seyfo-dayı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
580
Arkadaşlar bu site instagram kapatma tarzı işleri öğtenmek istiyorum bi baska tabirle sanalcı nasıl olurum cevapları bekliyorum

Aga saka yapmayinda cok istiyorum nasıl yapacam bi yardım edin
Siyah şapkalı hacker olmayı düşünüyorsan birde pp deki sen isen o.O2
Linuxtan yaparlar genelde bu işleri. Kod yazılım bilmek lazım. He birde brawlstars.gem.hack diye dosya attın mı işlem tamam o.O2

Arkadaşlar bu site instagram kapatma tarzı işleri öğtenmek istiyorum bi baska tabirle sanalcı nasıl olurum cevapları bekliyorum
Bu işler için farklı forumlar var onları araştırmanı öneririm o forumlarda aradıklarını bulabilirsin.

Siyah şapkalı hacker olmayı düşünüyorsan birde pp deki sen isen o.O2
Linuxtan yaparlar genelde bu işleri. Kod yazılım bilmek lazım. He birde brawlstars.gem.hack diye dosya attın mı işlem tamam o.O2
Pp tabi benim 😂😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu işler için farklı forumlar var onları araştırmanı öneririm o forumlarda aradıklarını bulabilirsin.
Tamamdir

İsterseniz sizede gem atabilirim 😎

Pp tabi benim 😂😂😂

Tamamdir

İsterseniz sizede gem atabilirim 😎
Kardeşim şaka bir yana bu işleri öğrenmek istiyorsan ilk önce eğitimlerini almalısın. Beyaz Şapkalı Hacker olursun yani Siber Güvenlik uzmanı. Tabii ki ileri zamanlarda ama bunu öğrenmenin bir çok çeşit yolu var araştırırsan yapabilirsin. İşin riskli tarafı da var gidip kod biliyorum olmadık yerlere girmeye çalışıp kurcalarsan sonra bilgisayarına dikkat et :D Olay siber güvenlik açıklarını tespit edip siteleri veya çalıştığın kurumun güvenliğini sağlamak.

Son düzenleme:
Kardeşim şaka bir yana bu işleri öğrenmek istiyorsan ilk önce eğitimlerini almalısın. Beyaz Şapkalı Hacker olursun yani Siber Güvenlik uzmanı. Tabii ki ileri zamanlarda ama bunu öğrenmenin bir çok çeşit yolu var araştırırsan yapabilirsin. İşin riskli tarafı da var gidip kod biliyorum olmadık yerlere girmeye çalışıp kurcalarsan sonra bilgisayarına dikkat et :D Olay siber güvenlik açıklarını tespit edip siteleri veya çalıştığın kurumun güvenliğini sağlamak.
Tamam teşekkürler

Kali Linux öğreneceksin, bir sürü tool var hepsini öğreneceksin. Bazıları güncelliğini yitiriyor sürekli güncel kalman her platformu takip etmen gerekiyor. İyi seviyede İngilizcen olursa daha iyi yerlere gelirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,111
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri