seyfo-dayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 580
Arkadaşlar bu site instagram kapatma tarzı işleri öğtenmek istiyorum bi baska tabirle sanalcı nasıl olurum cevapları bekliyorum
Sanalcı olunmaz doğuu
Aga saka yapmayinda cok istiyorum nasıl yapacam bi yardım edinSanalcı olunmaz doğulur
Siyah şapkalı hacker olmayı düşünüyorsan birde pp deki sen isenAga saka yapmayinda cok istiyorum nasıl yapacam bi yardım edin
Bu işler için farklı forumlar var onları araştırmanı öneririm o forumlarda aradıklarını bulabilirsin.Arkadaşlar bu site instagram kapatma tarzı işleri öğtenmek istiyorum bi baska tabirle sanalcı nasıl olurum cevapları bekliyorum
Pp tabi benimSiyah şapkalı hacker olmayı düşünüyorsan birde pp deki sen isen
Linuxtan yaparlar genelde bu işleri. Kod yazılım bilmek lazım. He birde brawlstars.gem.hack diye dosya attın mı işlem tamam![]()
TamamdirBu işler için farklı forumlar var onları araştırmanı öneririm o forumlarda aradıklarını bulabilirsin.
İsterseniz sizede gem atabilirimBu işler için farklı forumlar var onları araştırmanı öneririm o forumlarda aradıklarını bulabilirsin.
Kardeşim şaka bir yana bu işleri öğrenmek istiyorsan ilk önce eğitimlerini almalısın. Beyaz Şapkalı Hacker olursun yani Siber Güvenlik uzmanı. Tabii ki ileri zamanlarda ama bunu öğrenmenin bir çok çeşit yolu var araştırırsan yapabilirsin. İşin riskli tarafı da var gidip kod biliyorum olmadık yerlere girmeye çalışıp kurcalarsan sonra bilgisayarına dikkat etPp tabi benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İsterseniz sizede gem atabilirim![]()
Tamam teşekkürlerKardeşim şaka bir yana bu işleri öğrenmek istiyorsan ilk önce eğitimlerini almalısın. Beyaz Şapkalı Hacker olursun yani Siber Güvenlik uzmanı. Tabii ki ileri zamanlarda ama bunu öğrenmenin bir çok çeşit yolu var araştırırsan yapabilirsin. İşin riskli tarafı da var gidip kod biliyorum olmadık yerlere girmeye çalışıp kurcalarsan sonra bilgisayarına dikkat etOlay siber güvenlik açıklarını tespit edip siteleri veya çalıştığın kurumun güvenliğini sağlamak.