Neler Yeni

Nasıl zayiflayabilirim

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Biliyorum bunu gidip diyetisyen vs konusmam lazım ama sizede sormak istedim cevaplarsaniz sevinirim
Kalori açığı dışında başka şansın yok brom
kısaca sağlıklı besleneceksin çok yemeyeceksin bu kadar basit
bide günlük yarım saat 1 saat kardiyo

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
1 ayda 9 kilo vermek bi meziyet değil
o verdiğin kilonun 3de1i kas 3de1i su
diyeti dengeli bir şekilde yapıp haftada kilonun %1.5 ini vermen gerek maksimum olarak
hızlı kilo vericem diye iskelet gibi kalmayın
konuyu açan arkadaş diyet o kadar zor bişey değil
doğru oranı tutturursan ve spor yaparsan sağlıklı,estetik bi vücuda sahip olabilirsin
Dostum diyetimin 3. Ayındayım dediğin şeyleri ilk ay yaptım zaten ve iskelet gibi kaldığım yok hala 93 kilodayım.
Yaptığım şeyin doğru olmadığını zaten biliyorum ama psikolojik olarak kendimi daha iyi hissetmemi sağlayan şey bu.

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
Herşeyden azar azar şeyler ye ve hep aktif olmaya başla. Aktif ol derken sürekli spor yap demiyorum sürekli hareket halinde olmanı kast ediyorum. şişmanlamanın en önemli iki kuralı var birincisi hareketsizlik ikincisi yeme alışkanlıkları ve sıklıkları. ben bunları yaptım ve zarganalıktan iskeletorluğa yükseldim. şimdi nasıl kilo alacam diye düşünüyorum. çünkü habire bir hareket etmekten dolayı metabolizmam hızlı çalışmakta ve davar gibi yesemde veriyorum kilo. bende işe yaradı kesin sende de yarar.

zayıflama yolunda bol şans.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Cevap çok basit ihtiyacın olan kaloriden daha az almak. Spor yapmak çözüm değil. 1 dilim ekmekten aldığıj kaloriyi yakmak için bayağı koşman gerekiyor. Yemek tabaklarını, porsiyonlsrını küçült. Karbonhidrat az al. Su, protein, yeşillik tüketimini ciddi derecede artır. Bu arada bence önemli olan kilon değil nasıl göründüğün bu yüzden vücut geliştirmeyle ilgilenmeye başla.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Biliyorum bunu gidip diyetisyen vs konusmam lazım ama sizede sormak istedim cevaplarsaniz sevinirim
Kilo verdikten sonra sarkmaması için spor yapman gerek hem diyet ve doğru bir spor programına başla çok kolay vereceğine inanıyorum ben. İstekli ol yeterli.

Omnissiah

80+ Bronze
1.Her türlü abur cuburu kes
2.Her türlü fastfood yemekten uzak ol
3.Günde en az 30 dakika yürüyüş yapıp su iç
4.Leblebi,diyet pirinç patlağı gibi ara öğün ye
5.Düzenli sürdürülebilir bir diyet yap
6.Ayda bir cheat meal yap

Bilgici Bilim

80+ Bronze
vereceğim tarifi yaparsan 30 günde kilolar verirsin doğal sadece badem fındık üzüm ceviz windir falan filan var baya uzun liste sıkıntı şu cok pahalı abiyi 2 ayda obezden normal kiloya cevirmiştik ama aktardan 700 den aşşa cıkamazsın oda az yaparsan

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Oğlum ne boş yapmışsınız be herkes de bu kilo verme kilo alma işinde usta yok gece yemek yeme yok onu yapma yok bunu yapma suyu şu kadar iç hamur işini kes karbonhidrat alma falan diyetini yap şunu yap bunu yap :d

Öğlen yemeğinde 2 tabak pilav yeseniz onu 1.5 tabağa düşürseniz bile zayıflarsınız kilo vermek bu kadar kolay bir şey

Bilgici Bilim

80+ Bronze
120 kiloyu 80 yapmıştıkta masrafın altından kalkamazsın malzemeleri bilmekte yetmiyor sırası var vicut yakıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,803
Üyeler
163,555
Son üye
lisagawski
Top Bottom