Neler Yeni

Nasipse Yarın Topluyorum Sistemi! Öneriniz Var Mıdır?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Yok depolama ileride arttırılır.. Şimdilik bana yeter diye düşünüyorum :)
Bende ekran kartımı işlemci ve psu yu daha almadım ben 3070 in stoklara gelip fiyatının normalleşmesini bekliyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ben yaklaşık 1 buçuk yıl önce adata su800 128gb ssd aldım
dedim giriş seviyesi bir 240gb ssd alana kadar bunu alayım neyse aldım kullanıyorum arkadaşımda PC sine m2 ssd almak istedi bende arkadaşımada xpg var adatanın yan markası hem fiyat uygun hemde güzel dedim neyse XPG 256GB SPECTRIX S40G RGB modelini tavsiye ettim ve arkadaşımda sevdi ürünü aldı bir kaç ay kullandıktan sonra PC ssd yi görmemeye başladı ne yaptıysak çare olmadı arkadaşımda ssd yi garantiye yollamak zorunda kaldı ve ürün kusurlu çıktı para iadesi aldı
ve benim ssd oldu bir buçuk yıllık sonra PC de yavaşlık seziyordum uzun süredir ama hiç hız testi yapmak aklıma gelmemişti bir gün crystaldiskmark programını gördüm nette he dedim böyle bir program vardı hemen test yaptım ve 550 okuma 150 yazma çıktı okuma hızında sorun yoktu ama yazma hızı çok düşüktü halbuki ilk aldığımda test ettiğimde değerler normaldı bende gittim ürünü garantiye yolladım ürün kusurlu bulundu ve para iadesi yapıdı bundan sonrada yemin ettim kimseye ne adata ve adatanın yan markası olan xpg aldıracam ne de kendim alacağım diye
O SU serisi zaten sıkıntılı biz bunu başta söyledik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende ekran kartımı işlemci ve psu yu daha almadım ben 3070 in stoklara gelip fiyatının normalleşmesini bekliyorum.
3070' in fiyatı normalleşti zaten.

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi

Berke Gözükara

80+ Bronze
ben yaklaşık 1 buçuk yıl önce adata su800 128gb ssd aldım
dedim giriş seviyesi bir 240gb ssd alana kadar bunu alayım neyse aldım kullanıyorum arkadaşımda PC sine m2 ssd almak istedi bende arkadaşımada xpg var adatanın yan markası hem fiyat uygun hemde güzel dedim neyse XPG 256GB SPECTRIX S40G RGB modelini tavsiye ettim ve arkadaşımda sevdi ürünü aldı bir kaç ay kullandıktan sonra PC ssd yi görmemeye başladı ne yaptıysak çare olmadı arkadaşımda ssd yi garantiye yollamak zorunda kaldı ve ürün kusurlu çıktı para iadesi aldı
ve benim ssd oldu bir buçuk yıllık sonra PC de yavaşlık seziyordum uzun süredir ama hiç hız testi yapmak aklıma gelmemişti bir gün crystaldiskmark programını gördüm nette he dedim böyle bir program vardı hemen test yaptım ve 550 okuma 150 yazma çıktı okuma hızında sorun yoktu ama yazma hızı çok düşüktü halbuki ilk aldığımda test ettiğimde değerler normaldı bende gittim ürünü garantiye yolladım ürün kusurlu bulundu ve para iadesi yapıdı bundan sonrada yemin ettim kimseye ne adata ve adatanın yan markası olan xpg aldıracam ne de kendim alacağım diye
Umarım bende de olmaz

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
O SU serisi zaten sıkıntılı biz bunu başta söyledik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3070' in fiyatı normalleşti zaten.
Hocam bilmem bana hayla tam normal gelmiyor nedense ben 1-2 ay daha bekliyeceğim

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası