3 iş günü içerisinde yüklenecektir çarşamba akşamına kadar bekleyin genelde 3. gün yükleniyorPazar günü öğlen steamdan oyun almıştım cashback ne zaman yüklenir? 3 iş günü içerisinde yazıyor açıklamada daha erken yatabilir mi?
Teşekkür ederim kartı ilk defa kullandığımdan bilmiyordum bu kazı kazan neye göre geliyor?3 iş günü içerisinde yüklenecektir çarşamba akşamına kadar bekleyin genelde 3. gün yükleniyor
Bazen erkende yatabiliyor. Ama benim son 2 netflix ödememde 1 haftayı geçtiği için canlı sohbetle iletişime geçmiştim. Gelmezse 4. gün canlı desteğe yazabilirsiniz.Pazar günü öğlen steamdan oyun almıştım cashback ne zaman yüklenir? 3 iş günü içerisinde yazıyor açıklamada daha erken yatabilir mi?
Tamamdır teşekkür ederim.Bazen erkende yatabiliyor. Ama benim son 2 netflix ödememde 1 haftayı geçtiği için canlı sohbetle iletişime geçmiştim. Gelmezse 4. gün canlı desteğe yazabilirsiniz.
350₺ üstü para yüklemesi yaptığın zaman günlük 1 hak haftada toplam 4 hak veriyor ama ilk başta 10₺ veriyor en azından bana öyle verdi sonra 5₺ sonra hep 3₺ veriyor çok bir olayı yok yaniTeşekkür ederim kartı ilk defa kullandığımdan bilmiyordum bu kazı kazan neye göre geliyor?
Ben steam den 1500 tl lik oyun alacağim ne kadar geribödeme olur. Oyunlari parca parça alsam miktar farklı olur mu350₺ üstü para yüklemesi yaptığın zaman günlük 1 hak haftada toplam 4 hak veriyor ama ilk başta 10₺ veriyor en azından bana öyle verdi sonra 5₺ sonra hep 3₺ veriyor çok bir olayı yok yani
Parça parça almanın bir faydası yok maksimum 100₺ geri ödeme yapıyorBen steam den 1500 TL lik oyun alacağim ne kadar geribödeme olur. Oyunlari parca parça alsam miktar farklı olur mu
aylık max 100 tl geri ödemesi var oyunlardaBen steam den 1500 TL lik oyun alacağim ne kadar geribödeme olur. Oyunlari parca parça alsam miktar farklı olur mu
Benimkinde 24 saat geçtikten vsonra yüklüyorlarTeşekkür ederim kartı ilk defa kullandığımdan bilmiyordum bu kazı kazan neye göre geliyor?
Ortalama 24 saat içinde geliyor. Çok alışverişim oldu sadece 1-2 defa 3 günde geldiPazar günü öğlen steamdan oyun almıştım cashback ne zaman yüklenir? 3 iş günü içerisinde yazıyor açıklamada daha erken yatabilir mi?
100tl ve üstü harcama ve yüklemelerdeTeşekkür ederim kartı ilk defa kullandığımdan bilmiyordum bu kazı kazan neye göre geliyor?
Tüh be indirimler bitince zam gelirse diye alabildiklerimi aliyorum yoksa diger ay kalani alirdimaylık max 100 TL geri ödemesi var oyunlarda