Neler Yeni

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Muhammet Kürkçü
İzmir de olmam biraz etki etmiştir belki ama üyelik zamanına veya kullanıma göre değil ona eminim çünkü 1.5 senedir kullanıp hala başvuramayan kişiler var.
Konum ile alakası yok maalesef hocam çünkü en doğu tarafındayım ülkenin. Bence kredi skoru ve müşteri bankanın işine yarıyorsa veriyorlar kartı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
Konum ile alakası yok maalesef hocam çünkü en doğu tarafındayım ülkenin. Bence kredi skoru ve müşteri bankanın işine yarıyorsa veriyorlar kartı.
Ben sordum bütün müşterilere verilecekmis tamamen random o zaman. Bende kart olmasada NFC ile yapiyorum alışveriş, kredi skoru dediniz ama bu ön ödemeli kart🙂 kredi kartı olsa dediğiniz doğru olur.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Muhammet Kürkçü
Ben sordum bütün müşterilere verilecekmis tamamen random o zaman. Bende kart olmasada NFC ile yapiyorum alışveriş, kredi skoru dediniz ama bu ön ödemeli kart🙂 kredi kartı olsa dediğiniz doğru olur.
Evet ön ödemeli kart ama hesap direkt olarak iş bankası hesabı ile bağlantılı (eğer varsa tabi). Mesela naysda borç çekince direk iş bankası hesabından nakit avans alıyor aslında.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Furkan Görür
findeks puanıyla alakası yok 1800 puanım var ama kart gözükmüyor.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Anonim Ankh

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Benim geldi, beyaz renk, abimle aynı anda sipariş verdik, o siyah, ben beyaz, benimki geleli 1 hafta oldu ama siyah hala gelmedi.
bende oyle bır secenek gelmedı daha

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
Evet ön ödemeli kart ama hesap direkt olarak iş bankası hesabı ile bağlantılı (eğer varsa tabi). Mesela naysda borç çekince direk iş bankası hesabından nakit avans alıyor aslında.
Borç almayı denemedim hiç ben kredi falan çekmem, genelde ön ödemeli kart kullanırım. Tek bir bankadan kredi kartım var onuda ara sıra kullanırım. Ama dediğiniz findeks puanı kredi kartı veya kredi ile alakalı. Annemde de nays var, o puan çok yüksek ondada fiziksel seçenek hala yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne zamandır bekliyoruz bizede çıksada talep etsek diye hiç nays değil bu yaptıkları :kekw:
Random ya herkese gelecek ama o kesin bende beklemedeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mustafa Gerçek

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,338
İsim
Baran Kut