Neler Yeni

Nays Hesabı açamıyorum

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Herşeyimi yaziyorum yasiniz 18'den kucuk diyor tosla gibi uygulamalar istemiyorken nays niye istiyor tamam istiyor diyelim neden hatalı geçenlerde abime atmıştım abime tabi hesap açtırdım birde abim onaylıyor ben birdaha kod yerine girdiğimde baştan numaranı yaz diyor bu nasıl bir hata böyle ya?

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
18 yaş altı hesap atamazsın.
Ancak annenin yada babanın adına hesap açarsın ordan kendi hesabını bağlayabilirsin.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla tc'yi yürüt o zaman :D
Screenshot_20230327-212838_Nays.jpg

bakın bu ekran geliyor , onay isteye basıyorum işte tanidiklarim falan cikiyor , abime dedim ki abi bir hesap aç herhalde öyle onaylayabiliyorsun , o da hesabı açtı onayladım dedi girdim uygulamaya numara girme yeri birdaha geldi onume

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Şimdi Tam Olarak Anlamadım Siz Kod İle Mi Üyelik Oluşturmaya Çalışıyorsunuz ?

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Şimdi Tam Olarak Anlamadım Siz Kod İle Mi Üyelik Oluşturmaya Çalışıyorsunuz ?
arkadaki kod sms kodu normal bir kod , onu onaylaya bastığımda aile onayı istiyor atıyorum linki işte a kişisine , geri geliyorum uygulamaya yine numara girme ekranı geliyor yani bence uygulamada hata olduğu bâriz belli bunlarin musteri hizmetleri var midir yaziyim oraya

NightWish2434

80+ Silver
Herşeyimi yaziyorum yasiniz 18'den kucuk diyor tosla gibi uygulamalar istemiyorken nays niye istiyor tamam istiyor diyelim neden hatalı geçenlerde abime atmıştım abime tabi hesap açtırdım birde abim onaylıyor ben birdaha kod yerine girdiğimde baştan numaranı yaz diyor bu nasıl bir hata böyle ya?
Hala onay iste diyor paparadan devam

Top Bottom