Nays Hesabı açamıyorum

Muhammetyzicii

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
Herşeyimi yaziyorum yasiniz 18'den kucuk diyor tosla gibi uygulamalar istemiyorken nays niye istiyor tamam istiyor diyelim neden hatalı geçenlerde abime atmıştım abime tabi hesap açtırdım birde abim onaylıyor ben birdaha kod yerine girdiğimde baştan numaranı yaz diyor bu nasıl bir hata böyle ya?

hocam tc verseniz bile bu bi kere iş bankasının bir uygulaması

18 yaş altı hesap atamazsın.
Ancak annenin yada babanın adına hesap açarsın ordan kendi hesabını bağlayabilirsin.

valla tc'yi yürüt o zaman :D
Screenshot_20230327-212838_Nays.jpg

bakın bu ekran geliyor , onay isteye basıyorum işte tanidiklarim falan cikiyor , abime dedim ki abi bir hesap aç herhalde öyle onaylayabiliyorsun , o da hesabı açtı onayladım dedi girdim uygulamaya numara girme yeri birdaha geldi onume

Şimdi Tam Olarak Anlamadım Siz Kod İle Mi Üyelik Oluşturmaya Çalışıyorsunuz ?

Şimdi Tam Olarak Anlamadım Siz Kod İle Mi Üyelik Oluşturmaya Çalışıyorsunuz ?
arkadaki kod sms kodu normal bir kod , onu onaylaya bastığımda aile onayı istiyor atıyorum linki işte a kişisine , geri geliyorum uygulamaya yine numara girme ekranı geliyor yani bence uygulamada hata olduğu bâriz belli bunlarin musteri hizmetleri var midir yaziyim oraya

Herşeyimi yaziyorum yasiniz 18'den kucuk diyor tosla gibi uygulamalar istemiyorken nays niye istiyor tamam istiyor diyelim neden hatalı geçenlerde abime atmıştım abime tabi hesap açtırdım birde abim onaylıyor ben birdaha kod yerine girdiğimde baştan numaranı yaz diyor bu nasıl bir hata böyle ya?
Hala onay iste diyor paparadan devam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri