Neler Yeni

🔥İndirim Nays ile Kasım ayına özel %15 Cashback!

amazon geri gelmiş bu ay max 200tl iade var ve siparişin %15i iade oluyor.

Ben ilk kez üye oldum şimdi bankadan para göndereceğim en fazla 2750 TL olmasının bir sebebi var mı?
Cashbackler tahmini kaç gün içinde geliyor efektikf kullanmayı düşünüyorum artık
Onaylı hesaba geçersen sınırsız oluyor benim onaylı mesela. Cashbackler 2 güne falan gelir.

yav siparişi iptal ettirip tekrar mı söylesem acaba :D

Son düzenleme:
Şaka mi ya 2 gün önce amazon ve n11den alışveriş yapmistim

Onaylı hesaba geçersen sınırsız oluyor benim onaylı mesela. Cashbackler 2 güne falan gelir.
Hocam şuan indirimbitmeden sepetteki ürünü kapmaya çalışıyorum. Nays hesabı kurdum aktif ettim nays kartınıda trendyol ödemesine girdim ama yetersiz limit hatası veriyor nasıl dğzeltirim? Öğrenciyim çanta alacağım yardım edebilirseniz çok sevinirim

Hocam şuan indirimbitmeden sepetteki ürünü kapmaya çalışıyorum. Nays hesabı kurdum aktif ettim nays kartınıda trendyol ödemesine girdim ama yetersiz limit hatası veriyor nasıl dğzeltirim? Öğrenciyim çanta alacağım yardım edebilirseniz çok sevinirim
Nays hesabınıza para attınız mı

Çiçek Sepeti Hepsiburada n11 pazarama Trendyol üzerinde sanırım Kasım ayına özel %10 yerine %15 Cashback aktif.
İtopya gibi yerlerde geçerli oluyor mu ve veli onaylı hesap açınca kaç tl limit oluyor bir şey almak için veya limit varmı?

Geri