200 tl limit var ne anladık ki 2000 liralık şeyde yine 200 tl verecekÇiçek Sepeti Hepsiburada n11 pazarama Trendyol üzerinde sanırım Kasım ayına özel %10 yerine %15 Cashback aktif.
Onaylı hesaba geçersen sınırsız oluyor benim onaylı mesela. Cashbackler 2 güne falan gelir.Ben ilk kez üye oldum şimdi bankadan para göndereceğim en fazla 2750 TL olmasının bir sebebi var mı?
Cashbackler tahmini kaç gün içinde geliyor efektikf kullanmayı düşünüyorum artık
Ne alaka hocam eskiden 2k ya verirken 200₺ şuan 1300₺ civarına vericek 200₺200 TL limit var ne anladık ki 2000 liralık şeyde yine 200 TL verecek
Söyleyin bence.yav siparişi iptal ettirip tekrar mı söylesem acaba![]()
nays veya amazon %15 mi verecek bu ay? kesinmi bu bilgi?Onaylı hesaba geçersen sınırsız oluyor benim onaylı mesela. Cashbackler 2 güne falan gelir.
max cashback 200tl mi yine NAYSta?Ne alaka hocam eskiden 2k ya verirken 200₺ şuan 1300₺ civarına vericek 200₺
heee orası doğru bak o açıdan düşünmemiştim hiçNe alaka hocam eskiden 2k ya verirken 200₺ şuan 1300₺ civarına vericek 200₺
Hocam şuan indirimbitmeden sepetteki ürünü kapmaya çalışıyorum. Nays hesabı kurdum aktif ettim nays kartınıda trendyol ödemesine girdim ama yetersiz limit hatası veriyor nasıl dğzeltirim? Öğrenciyim çanta alacağım yardım edebilirseniz çok sevinirimOnaylı hesaba geçersen sınırsız oluyor benim onaylı mesela. Cashbackler 2 güne falan gelir.
Nays hesabınıza para attınız mıHocam şuan indirimbitmeden sepetteki ürünü kapmaya çalışıyorum. Nays hesabı kurdum aktif ettim nays kartınıda trendyol ödemesine girdim ama yetersiz limit hatası veriyor nasıl dğzeltirim? Öğrenciyim çanta alacağım yardım edebilirseniz çok sevinirim
İtopya gibi yerlerde geçerli oluyor mu ve veli onaylı hesap açınca kaç tl limit oluyor bir şey almak için veya limit varmı?Çiçek Sepeti Hepsiburada n11 pazarama Trendyol üzerinde sanırım Kasım ayına özel %10 yerine %15 Cashback aktif.