Neler Yeni

Nays kredi kartı alınır mı

lonelyboy

80+
beyler seneye üniye gideceğim meslek olarak normal öğrenci yazdım limit vermedi sonra üniversiteli yapınca 2k limit verdi direkt veriyor mu

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Süleyman Çakır
direkt veriyor mu derken ne demek istediniz

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
898
İsim
Muhammet Kürkçü
beyler seneye üniye gideceğim meslek olarak normal öğrenci yazdım limit vermedi sonra üniversiteli yapınca 2k limit verdi direkt veriyor mu
Hocam çoğu banka kredi kartı bile vermiyorken bana nays 23k limit verdi mesleği falan salladığım için. Tek dezavantajı fiziksel bir kartı yok onun dışında on numara bence. Birde kampanya yok şimdilik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

her hangi bi belge falan istiyor mu yani
Hayır hocam herşeyi online hallediyorsun.

lonelyboy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çoğu banka kredi kartı bile vermiyorken bana nays 23k limit verdi mesleği falan salladığım için. Tek dezavantajı fiziksel bir kartı yok onun dışında on numara bence. Birde kampanya yok şimdilik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır hocam herşeyi online hallediyorsun.
o biraz fazlaymış hocam:) ben oylesine almak istiyorum hem mali geçmişim oluşsun diye hem de ani bi indirim görürsem çekeyim diye, bu arada aidatı yok demi?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
898
İsim
Muhammet Kürkçü
o biraz fazlaymış hocam:) ben oylesine almak istiyorum hem mali geçmişim oluşsun diye hem de ani bi indirim görürsem çekeyim diye, bu arada aidatı yok demi?
Limiti kafanıza göre ayarlarsınız ama zaten aidatsız bir kart olduğu için limit çokda önemli değil bence. Alın gitsin bence.

lonelyboy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Limiti kafanıza göre ayarlarsınız ama zaten aidatsız bir kart olduğu için limit çokda önemli değil bence. Alın gitsin bence.
hocam bi yerde yıllık 450 tl aidatı var yazıyodu, siz ne kadardır kullanıyorsunuz? neyse zaten kart aidati yok kısmını ss aldım yarın bi gün almaya çalışırlarsa gösteririm 😃

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
898
İsim
Muhammet Kürkçü
hocam bi yerde yıllık 450 tl aidatı var yazıyodu, siz ne kadardır kullanıyorsunuz? neyse zaten kart aidati yok kısmını ss aldım yarın bi gün almaya çalışırlarsa gösteririm 😃
Yok hocam aidatı kartın. Belki siz yanlışlıkla maximum kartlara falan bakmışsınızdır. Ben ilk çıktığı zaman almıştım yaklaşık 3 ay falan oluyor sanırım.

Top Bottom