Neler Yeni

Yardım Nays nedir ? Ne işe yarar?

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
239
Arkadaşlar bana bu konuyu derinden derine anlatmanizi istiyorum nedir ? Nasıldır? Nasıl işler? Güvenilir mi ? Ailemizi kayıt ettirmelimiyiz? Bir ücreti var mı? Nasıl kullanıyoruz? Nerelerde geçerli?

kart iste giriyon is bankasi kokenli hediye para falan vad

Arkadaşlar bana bu konuyu derinden derine anlatmanizi istiyorum nedir ? Nasıldır? Nasıl işler? Güvenilir mi ? Ailemizi kayıt ettirmelimiyiz? Bir ücreti var mı? Nasıl kullanıyoruz? Nerelerde geçerli?
Güzel kart, iyi cashbackleri var mobil temassızı olması da çok iyi bir artı. Nays, İş bankasının gönül rahatlığıyla güvenebilirsin. Tamamen ücretsiz. Kart aidatı falan da yok. Tek eksisi sadece iş bankası atmlerinden para yatırabiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel kart, iyi cashbackleri var mobil temassızı olması da çok iyi bir artı. Nays, İş bankasının gönül rahatlığıyla güvenebilirsin.
18 yaşından küçüksen veli onayı gerekiyor.

Güzel kart, iyi cashbackleri var mobil temassızı olması da çok iyi bir artı. Nays, İş bankasının gönül rahatlığıyla güvenebilirsin. Tamamen ücretsiz. Kart aidatı falan da yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

18 yaşından küçüksen veli onayı gerekiyor.
Aylık kullanım için bir ücret veya faiz var mı?
Üye olmayı denedim ama güvenliğiniz için gerçekleştirilemiyor diyor anlamış değilim.

Aylık kullanım için bir ücret veya faiz var mı?
Üye olmayı denedim ama güvenliğiniz için gerçekleştirilemiyor diyor anlamış değilim.
Borç al kısmında faiz var diye biliyorum bir tek o da 18 yaş altı için geçerli değil. Karta yüklediğiniz kadar para harcayabiliyorsunuz. Herhangi bir ücret ödemiyorsunuz alırken, aylık aidatı da yok. Dediğini ben de anlamadım.

18 altı değilim o yönden sıkıntı yok. Hata veriyormuş üyelik işlemleri tamam hesabı oluşturdum. Peki hediye 500 TL yi nasıl alacağım ?
Borç al kısmında faiz var diye biliyorum bir tek o da 18 yaş altı için geçerli değil. Karta yüklediğiniz kadar para harcayabiliyorsunuz. Herhangi bir ücret ödemiyorsunuz alırken, aylık aidatı da yok. Dediğini ben de anlamadım.

Geri