Neler Yeni

Yardım Nays nedir ? Ne işe yarar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Arkadaşlar bana bu konuyu derinden derine anlatmanizi istiyorum nedir ? Nasıldır? Nasıl işler? Güvenilir mi ? Ailemizi kayıt ettirmelimiyiz? Bir ücreti var mı? Nasıl kullanıyoruz? Nerelerde geçerli?

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
ilkay çam
kart iste giriyon is bankasi kokenli hediye para falan vad

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ege
Arkadaşlar bana bu konuyu derinden derine anlatmanizi istiyorum nedir ? Nasıldır? Nasıl işler? Güvenilir mi ? Ailemizi kayıt ettirmelimiyiz? Bir ücreti var mı? Nasıl kullanıyoruz? Nerelerde geçerli?
Güzel kart, iyi cashbackleri var mobil temassızı olması da çok iyi bir artı. Nays, İş bankasının gönül rahatlığıyla güvenebilirsin. Tamamen ücretsiz. Kart aidatı falan da yok. Tek eksisi sadece iş bankası atmlerinden para yatırabiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel kart, iyi cashbackleri var mobil temassızı olması da çok iyi bir artı. Nays, İş bankasının gönül rahatlığıyla güvenebilirsin.
18 yaşından küçüksen veli onayı gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel kart, iyi cashbackleri var mobil temassızı olması da çok iyi bir artı. Nays, İş bankasının gönül rahatlığıyla güvenebilirsin. Tamamen ücretsiz. Kart aidatı falan da yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

18 yaşından küçüksen veli onayı gerekiyor.
Aylık kullanım için bir ücret veya faiz var mı?
Üye olmayı denedim ama güvenliğiniz için gerçekleştirilemiyor diyor anlamış değilim.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ege
Aylık kullanım için bir ücret veya faiz var mı?
Üye olmayı denedim ama güvenliğiniz için gerçekleştirilemiyor diyor anlamış değilim.
Borç al kısmında faiz var diye biliyorum bir tek o da 18 yaş altı için geçerli değil. Karta yüklediğiniz kadar para harcayabiliyorsunuz. Herhangi bir ücret ödemiyorsunuz alırken, aylık aidatı da yok. Dediğini ben de anlamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
18 altı değilim o yönden sıkıntı yok. Hata veriyormuş üyelik işlemleri tamam hesabı oluşturdum. Peki hediye 500 TL yi nasıl alacağım ?
Borç al kısmında faiz var diye biliyorum bir tek o da 18 yaş altı için geçerli değil. Karta yüklediğiniz kadar para harcayabiliyorsunuz. Herhangi bir ücret ödemiyorsunuz alırken, aylık aidatı da yok. Dediğini ben de anlamadım.

Top Bottom