Neler Yeni

Nays Steam Harcamama %20 İade Vermiyor

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Nays kart ile steam üzerinden direkt kart numarasını girerek 219tl oyun satın aldım. Açıklama kısmında nedense steam gözükmüyor rakamlar var. Bundan dolayı da hesabıma hediye bakiye yüklenmedi ve desteğe bağlandığım zaman ise bana bir şey yapamayacaklarını açıklamada steam gözükmediğini söylüyorlar ne yapabilirim?

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
Nays kart ile steam üzerinden direkt kart numarasını girerek 219tl oyun satın aldım. Açıklama kısmında nedense steam gözükmüyor rakamlar var. Bundan dolayı da hesabıma hediye bakiye yüklenmedi ve desteğe bağlandığım zaman ise bana bir şey yapamayacaklarını açıklamada steam gözükmediğini söylüyorlar ne yapabilirim?
Bana da aynısı oldu steam profilinden yapılan harcamanın ss'ini al hangi kart numaranla bittiği ve alışveriş saati gözüküyor. Açıklamada steam gözükmediğini bana da mailden iletmişlerdi ben de bunun ss'ini yanıtlayarak cevap verdim. Tekrar işleme alıp geri ödemesini yaptılar. Oyun kısmı biraz sıkıntılı Nays'ın bi 10-15 gün sürebilir haberin olsun.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana da aynısı oldu steam profilinden yapılan harcamanın ss'ini al hangi kart numaranla bittiği ve alışveriş saati gözüküyor. Açıklamada steam gözükmediğini bana da mailden iletmişlerdi ben de bunun ss'ini yanıtlayarak cevap verdim. Tekrar işleme alıp geri ödemesini yaptılar. Oyun kısmı biraz sıkıntılı Nays'ın bi 10-15 gün sürebilir haberin olsun.
Nasıl maile ile dönecekler bana hocam?
Altı üstü 40tl bir sürü iş

ahmetbirs

80+ Bronze
Nasıl maile ile dönecekler bana hocam?
Altı üstü 40tl bir sürü iş
diğer konuda ilk mesaj atan arkadaşa yanıt olarak yazmıstım bana geldi cashback ama 200 liralık alışverişim 219 tl görünüyordu steam olarak görünmediginden dolayı sanırım temsilci bana sordu steam mı diye yatar falan demişti bu sabah yattı bana

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diğer konuda ilk mesaj atan arkadaşa yanıt olarak yazmıstım bana geldi cashback ama 200 liralık alışverişim 219 TL görünüyordu steam olarak görünmediginden dolayı sanırım temsilci bana sordu steam mı diye yatar falan demişti bu sabah yattı bana
Ben de şimdi kayıt oluşturulmasını talep ettim hocam teşekkür ederim

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
16 Mayıs'ta satın alım yaptım ben de. Hâlâ gelmedi, üç gün geçmiş. Müşteri hizmetlerine yazıyorum, bugün sayılmaz 19 Mayıs resmi tatil diyor. Onlara göre iki gün geçmiş yani. Biraz daha bekleyin gelir, gelmezse tekrar bağlanırsınız diyor. Böyle bir şey olabilir mi yahu? :D

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
2 oyun aldım Steam olarak gözüken geldi diğeri gelmedi bende de.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
2 oyun aldım Steam olarak gözüken geldi diğeri gelmedi bende de.
Farklı bir şekilde mi satın alım yaptınız? Visa üzerinden bilgileri girerek aldım, bende de Steam olarak gözükmüyor detaylarda.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Farklı bir şekilde mi satın alım yaptınız? Visa üzerinden bilgileri girerek aldım, bende de Steam olarak gözükmüyor detaylarda.
Mh sordum tam tersi olmuş açıklamada sayılar yazanın cashbacki gelmiş Steam purchase yazanın gelmemiş. Süresi var gelir dedi.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Mh sordum tam tersi olmuş açıklamada sayılar yazanın cashbacki gelmiş Steam purchase yazanın gelmemiş. Süresi var gelir dedi.
19 TL fazladan çekim yapmış, sizde de öyle mi? 190 TL oyun aldım, 209 TL çekmiş hesaptan. Yukarıda da @ahmetbirs aynı sorunu yaşamış. 200 TL oyun almış, 219 TL çekmiş. Bende de sadece sayılar gözüküyor fakat gelmedi cashback hâlâ.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
19 TL fazladan çekim yapmış, sizde de öyle mi? 190 TL oyun aldım, 209 TL çekmiş hesaptan. Yukarıda da @ahmetbirs aynı sorunu yaşamış. 200 TL oyun almış, 219 TL çekmiş. Bende de sadece sayılar gözüküyor fakat gelmedi cashback hâlâ.
Bende de aynı Allah'tan fazla para atmıştım atmden

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bende de aynı Allah'tan fazla para atmıştım atmden
Fazladan çektikleri 19 TL'yi sordum, sistemsel hataymış. Aslında 190 TL çekmiş hesaptan, kontrol ettiğinde gördü. Fakat işlem geçmişinde 209 TL gözüküyor. Bir problem yok yani. Sayı olarak gözükmesi de normalmiş, herkeste öylemiş. Siz de teyit ettiniz zaten. Sayı yazan siparişinizin iadesi olmuş. Bugün tatile denk geldiği için cashback gelmedi, yarın da hafta sonuna giriyoruz. Pazartesiye kaldı. :D

WhoCares

80+ Gold
Fazladan çektikleri 19 TL'yi sordum, sistemsel hataymış. Aslında 190 TL çekmiş hesaptan, kontrol ettiğinde gördü. Fakat işlem geçmişinde 209 TL gözüküyor. Bir problem yok yani. Sayı olarak gözükmesi de normalmiş, herkeste öylemiş. Siz de teyit ettiniz zaten. Sayı yazan siparişinizin iadesi olmuş. Bugün tatile denk geldiği için cashback gelmedi, yarın da hafta sonuna giriyoruz. Pazartesiye kaldı. :D
fazladan çekip cashback diye ittiriyorlar işte :kappa:

Top Bottom