Neler Yeni

Nays Yaptığım Yükleme Gözükmüyor

Stayy

80+

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Yüklemeleri neyle yapıyorsunuz ben banka kartı ile yükleme yapmıştım bundan sonra sizin yaptığınız yöntemle yükleyeyim de abi bu ne bekletiliyoruz

iki kampanyadan yararlanalım dedik madara olduk
Papara ile yükledim

Stayy

80+
Bu naysin IBAN'ına yükleme yaparken TC giriyoruz, isim giriyoruz FAST ile veya EFT ile gönderdiğimiz farketmiyor değil mi?

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ufuk
akşam saat 22:30 civari yükleme yaptım ondan dolayı mı acaba diyorum sanmıyorum yani bakiyenin hemen düşmesi lazımdı bu kadar kötü sistem olamaz
nays a keşke para yüklemeseydim diyecek seviyeye getirdi yani aynısı bana oldu 200 tl yatırdım 3 gün oldu hala çözülmedi.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
nays a keşke para yüklemeseydim diyecek seviyeye getirdi yani aynısı bana oldu 200 TL yatırdım 3 gün oldu hala çözülmedi.
Nerden yükledin hocam 3-4 kere yükledim 5 sn sonra geldi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ufuk
bide + olarak iş bankasının uygulaması olmasına rağmen yüklenmedi şaka gibi papara candır açık konuşayım adamlar bu işi yapıyorlar.
cashback konusunda biraz kötüler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani destek işlemi bukadar uzun mu sürer ben anlamadım yani para yatırdığını görebiliyorsun hemen çözebilecek sorunu çözemiyorlar destek sistemi naysın aşırı leş ve berbat biraz para harcayıp eleman tutsalar mı ne

Stayy

80+
kral ben uygulama üzerinden yükledim. banka kart numaramı girerek. iş bankası bide kartım.
hocam aynısı bana oldu bu konuyu açtım bak. Benimkisi de işbankası banka kartıydı yükledim, gelmedi 3-4 gün bekledim kontrol ede ede bir oldum ama yüklendi en sonunda. Bir şey satın alıcaktım 3-4 gün sonra alabildim. ama şu an Nays'e ibandan transfer yapıyorum anında yüklüyor saat gece 04:00 olsun 05:00 olsun farketmiyor. Nays'in kampanyalarını çok beğendim umarım böyle devam eder gerçi ben yeni keşfettim ya şimdi kampanyalar biter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,784
Üyeler
164,908
Son üye
potasyum33
Top Bottom