Neler Yeni

Nays'a para yatırdım parayı geri verdi ama hesabıma yattı

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Ahmet Yıldırım
Bugün bankamatikten naysa para yatırdım bankamatik parayı aldı sonra işleminizi gerçekleştiremiyoruz deyip parayı geri verdi. Hesabımı kontrol edince paranın yattığını gördüm. Müşteri temsilcisi bankamatikteki para sayımından sonra size ulaşacaklardır yazdı. Sizce dürüstükten parayı hediye ederler mi? :D Para 300 TL.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Benim naysı boşaltmıştım aylar sonra beni aradılar borç var diye. Öğrendim ki para hem hesaba geri yatmış hem de ibanıma gönderilmiş. Sordu parayı gönderecek misiniz diye dedim hesap boş duruyor aramanıza gerek bile yoktu banka sizin para da içinde duruyor zaten. Birkaç gün içinde çektiler.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Ahmet Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim naysı boşaltmıştım aylar sonra beni aradılar borç var diye. Öğrendim ki para hem hesaba geri yatmış hem de ibanıma gönderilmiş. Sordu parayı gönderecek misiniz diye dedim hesap boş duruyor aramanıza gerek bile yoktu banka sizin para da içinde duruyor zaten. Birkaç gün içinde çektiler.
Aylar sonra mı? Erkenden ararlar umarım. Rahatsız oluyorum orayı görünce.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Nays ta bu tarz hatalar çok fazla oluyor. Ama 7-8 ay önce 10 kat daha kötüydü. Kısa sürede çok fazla gelişti. İndirimler azaldı orası ayrı. Ama naysın arkasında sağlam bütçe ve iş gücü var, Hakkınızı kolay yemezler ama alacakları varsa alırlar bir şekilde :)

Top Bottom