F.A. Idoll
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 3
Rövanş yaparlardı.
tüm ırkları temizlerdi biz ler olmazdık.
Ama ingilterenin 400.000 askeri gitseydi tam olarak saf dışı kallır böylece daha kolay olurdu almanların işleri.İngiltere zaten Fransa işgal edindiğinde saf dışı kalmıştı, Almanların beceriksizliği yüzünden hava harekatı şanslarını çöpe attılar. Sonra da yine kurtarıcılar İngiltere ve Amerika oldu.
türkleri katlederdi belki böyle zeki olanlar falan kullanırlardı ama sanmıyorum zaten dünyayı ele geçirse nazi ler ile japonlar olurdu sadece bide amerikalar amerikayıı ele geçirmek çok zor olurdu zaten başka bir ırk a ihtiyaçları olmazdı belki japonları işçi olarak falan kullanırlardıSanmıyorum, alt ırk olurduk ve hayvan gibi çalıştırılırdık.
Hocam elbet çok kişiyi katlederlerdi ama hepsini değil ağır şartlarda çalıştırmak daha akıllıca. Tabii gerekli korkuyu verip, beynini yıkadıktan sonra asimile ederlerdi. Böylece türk ırkı yok olur alman ırkı büyürdü.türkleri katlederdi belki böyle zeki olanlar falan kullanırlardı ama sanmıyorum zaten dünyayı ele geçirse nazi ler ile japonlar olurdu sadece bide amerikalar amerikayıı ele geçirmek çok zor olurdu zaten başka bir ırk a ihtiyaçları olmazdı belki japonları işçi olarak falan kullanırlardı
İngiltere'nin 400.000 askeri zaten Fransa'nın işgaline destek amaçlı Nazilere karşı savaşmaya gitti; Sonuç başarısız. İngiltere bir daha o riski alamazadı, Winston Churchill sürekli İsmet İnönü'yü ziyarete geliyordu Nazilere karşı bize destek ol diye. Burada Atatürk'ün bir sözü sayesinde şuan Türkiye var.Sanmıyorum, alt ırk olurduk ve hayvan gibi çalıştırılırdık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ingilterenin 400.000 askeri gitseydi tam olarak saf dışı kallır böylece daha kolay olurdu almanların işleri.
Ah ulan hiç şansımız yok o kadar ölecek insan varken Atatürk...İngiltere'nin 400.000 askeri zaten Fransa'nın işgaline destek amaçlı Nazilere karşı savaşmaya gitti; Sonuç başarısız. İngiltere bir daha o riski alamazadı, Winston Churchill sürekli İsmet İnönü'yü ziyarete geliyordu Nazilere karşı bize destek ol diye. Burada Atatürk'ün bir sözü sayesinde şuan Türkiye var.
2. Dünya savaşında Atatürk Başkomutan olarak başımızda olsaydı şuan Suriye, Irak özellikle Musul , Kerkül , belki İran'ın Kuzeyi, Ermenistan şuan MisakıMilli sınırları daha da büyütülerek Türkiye sınırlarında olacaktı. İsmet İnönü risk almadı ve savaşa sokmadı, iyi de yaptı.
Anlayamadım ?Ah ulan hiç şansımız yok o kadar ölecek insan varken Atatürk...
Keşke yaşasaydı diyorum o zamanlar.Anlayamadım ?
Bence Ermenistan/Azerbaycan/Gürcistan topraklarını ele geçirseydi büyük ihtimalle Türkiye'ye de savaş açardı.Türkiye'ye dokunur muydu ucu?
Her işte bir hayır vardır hocam, Takdiri İlahi.Keşke yaşasaydı diyorum o zamanlar.
Asıl amacı oraları ele geçirip Petrol kazanmasıydı, herkes hedefinin Rusya olduğunu sanıyor.Bence Ermenistan/Azerbaycan/Gürcistan topraklarını ele geçirseydi büyük ihtimalle Türkiye'ye de savaş açardı.
Hocam bir şey soracağım musul vb. petrol sahibi yerleri alsaydık ingiltere başımıza bela olabilir miydi sizce? (Nazi almanyası olmadan alabilseydik lozanda).İngiltere'nin 400.000 askeri zaten Fransa'nın işgaline destek amaçlı Nazilere karşı savaşmaya gitti; Sonuç başarısız. İngiltere bir daha o riski alamazadı, Winston Churchill sürekli İsmet İnönü'yü ziyarete geliyordu Nazilere karşı bize destek ol diye. Burada Atatürk'ün bir sözü sayesinde şuan Türkiye var.
2. Dünya savaşında Atatürk Başkomutan olarak başımızda olsaydı şuan Suriye, Irak özellikle Musul , Kerkül , belki İran'ın Kuzeyi, Ermenistan şuan MisakıMilli sınırları daha da büyütülerek Türkiye sınırlarında olacaktı. İsmet İnönü risk almadı ve savaşa sokmadı, iyi de yaptı.
Hocam o ülkeler zaten SSCB içinde olduğu için gerek yok.Bence Ermenistan/Azerbaycan/Gürcistan topraklarını ele geçirseydi büyük ihtimalle Türkiye'ye de savaş açardı.
Petrol olmadığı için girdi.Başka çare yoktu.Bunu bilemeyiz, tahminimce yapacaktı. Japonya'yı da savaş kazanıldığı takdirde alacaktı zaten Hitler. Hitler zeki adam fakat tüm kaynaklarını harcayacağını tahmin etmedi; bu da ileri görüşlülüğünün o kadar iyi olmadığını ifade eder. Ayrıca -25,-30 derece de Rusya'ya girmek neyin kafası hala anlamış değilim.
Zaten İngiltere ile anlaşma yapılıp alınacaktı oralar, o dönem sıkışıp olduğumuzdan 25k Sterlin ile Musul ve Kerkük'ü bıraktık.Hocam bir şey soracağım musul vb. petrol sahibi yerleri alsaydık ingiltere başımıza bela olabilir miydi sizce? (Nazi almanyası olmadan alabilseydik lozanda).