Neler Yeni

Nazi Almanyası 2. dünya savaşını alsaydı ne olurdu? (Sizce)

ElectriX

80+ Silver
Almanların gizli kaynaklarnıda Turkei adlı dosya yer alıyor. Suriye'den girip Kayseri'ye kadar, Kafkas'yadan girip Trabzon, son olarakta Yunan tarafından girip Ankara'ya kadar alınacaktı. Sonrasında ise tüm ülke Nazi Almanyası tarafından kontrole girecekti,Hitler'in Türkiye sevdası falan yok.
Gizli kaynağa sen nasıl ulaştın

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
???????
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çin-Rusya karşılarında büyük Amerika rakibi olmasa araları iyi olmaz ki onlara büyük rakip lazım o zaman o büyük rakip kim olurdu
Dediğim gibi İngiltere gibi sömürgeci bir devlet olmazdı.
Afrika bu sayede daha güçlü olabilirdi.
Japon,Alman,Afrika diye düşünüyorum.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Sovyetlere kıyısı var diye olabilir sovyetler türk sınırına asker kaydırırsa daha kolay olurdu işleri.
eee ama ben Hitler'in öyle bir kahpelik yapacağını düşünmüyorum savaşta yan yana durup savaş onrası karşı karşıya duracak gibi görmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi İngiltere gibi sömürgeci bir devlet olmazdı.
Afrika bu sayede daha güçlü olabilirdi.
Japon,Alman,Afrika diye düşünüyorum.
Almanya Afrika'yı sömürmez miydi?

Besim Tibuk

80+ Gold
eee ama ben Hitler'in öyle bir kahpelik yapacağını düşünmüyorum savaşta yan yana durup savaş onrası karşı karşıya duracak gibi görmüyorum
Aynını sovyetlere yaptı sayılır. İlk başta ittifaktılar sonra sovyetlere saldırdı.

GFYT

80+ Bronze
İzlemedim şu an kulaklık pc'ye takılı değil ama o zaman neden savaşta ilerde iken Türkiye'yi kendi safına çekmeye çalışıyordu
Türkiye'yi yanına çekseydi barbarossa harekatı kesin başarıya ulaşacaktı, Türkiye stratejik konum bakımdan çok iyi bir yere sahip. Hem kafkas, hem de orta Avrupa'dan saldırıya o zamanların Stalin'in Rusya'sı dayanamazdı.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Aynını sovyetlere yaptı sayılır. İlk başta ittifaktılar sonra sovyetlere saldırdı.
Nasıl sovyetlerle ittifaktılar hiç okumadım da duymadım da değişik bir kaynağı atar mısınız

Sami Järvi

80+ Silver
Almanların gizli kaynaklarnıda Turkei adlı dosya yer alıyor. Suriye'den girip Kayseri'ye kadar, Kafkas'yadan girip Trabzon, son olarakta Yunan tarafından girip Ankara'ya kadar alınacaktı. Sonrasında ise tüm ülke Nazi Almanyası tarafından kontrole girecekti,Hitler'in Türkiye sevdası falan yok.
SONUNDA ADAM GİBİ AÇIKLAMA YAPAN BİRİ

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Türkiye'yi yanına çekseydi barbarossa harekatı kesin başarıya ulaşacaktı, Türkiye stratejik konum bakımdan çok iyi bir yere sahip. Hem kafkas, hem de orta Avrupa'dan saldırıya o zamanların Stalin'in Rusya'sı dayanamazdı.
Peki olay şu savaşta yan yana durup savaş sonrası kahpelik yapacak mıydı?

Besim Tibuk

80+ Gold
Top Bottom