Nb f80 monitör standı masada iz yaparmı

D3re

80+
Reaksiyon skoru
41
Nb f80 monitör standı almayı düşü üyorum ama masayı ezermi uzun süreli emin değilim kullanan varsa bilgi verebilir mi. Masa tablası ikeadaki klasik düz masa.

Nb f80 monitör standı almayı düşü üyorum ama masayı ezermi uzun süreli emin değilim kullanan varsa bilgi verebilir mi. Masa tablası ikeadaki klasik düz masa.
benim masa beyaz yapmadı

İke masaları nekadar sağlam bilmiyorum ama böyle çatlama fln oldumu uzun 4-5yıl gibi bir süre kullanmak istiyorum

bugün setup konusunda sordum kullananlar sorun olmadıgını soyledi gecen sene arastırdıgımda cok sorun oldugunu zamanla göçük oldugunu yazanlar vardı duvara olanlardan alıcam ben

bugün setup konusunda sordum kullananlar sorun olmadıgını soyledi gecen sene arastırdıgımda cok sorun oldugunu zamanla göçük oldugunu yazanlar vardı duvara olanlardan alıcam ben
Biraz masaya göre de değişiyor ama bilmiyorum bu ikea masasınd abir şey olmaz herhalde

Valla hocam yaklaşık 1 sene olacak kullanalı ne iz var ne ezik yapacağını da düşünmüyorum öyle masayı ezecek bir yapısı yok

Masa dandik değilse bir şey olmaz. Bir de çok fazla sıkıştırmana gerek yok 1 yıldan fazladır kullanıyorum iz falan yapmadı.

• Beğen
Reaksiyonlar: D3re
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,980
Üyeler
184,089
Son üye
brtshnn
Geri