NB H100 vs F80 Hangisi daha fonksiyonlu

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
837
Dostlar selam 2 monitorum var çift almaktan vazgeçtim yan ekran zaten alan kaplamıyor rahat diye ana monitör için alacam sadece h100 siparişi verdim bugün 1400 küsüre f80 ile arada kalıyorum hala hangisi daha iyi olur -Lenovo Legion R25i-30 kullanıyorum*-

h100 daha iyi diye biliyorum zamanında araştırıp h100 almıştım
ha okey şimdi detaylı baktım f80 videosuna baktım tek farkları h100 düz bir çubuk üstünde hala kararsızım gerçi biraz daha bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

h100 daha iyi diye biliyorum zamanında araştırıp h100 almıştım
tamam f80 daha işime geldi indir kaldır h100 de zorlayacak beni o yüzden f80 karar verdim

Son düzenleme:
ha okey şimdi detaylı baktım f80 videosuna baktım tek farkları h100 düz bir çubuk üstünde hala kararsızım gerçi biraz daha bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam f80 daha işime geldi indir kaldır h100 de zorlayacak beni o yüzden f80 karar verdim
tam öyle değil aslında bi kere yükseltip kitliyorsun o mekanizmayı , sonrasında f80deki gibi inidirip kaldırmaya devam edebiliyorsun . O çubuk kısmı ekstra yükseklik hakkı veriyor gibi bişey

tam öyle değil aslında bi kere yükseltip kitliyorsun o mekanizmayı , sonrasında f80deki gibi inidirip kaldırmaya devam edebiliyorsun . O çubuk kısmı ekstra yükseklik hakkı veriyor gibi bişey
hocam müsaitseniz detaylı video atabilir misiniz ya bulamadım bir türlü görüntü olarak o yüzden f80de karar kılmıştım

hocam müsaitseniz detaylı video atabilir misiniz ya bulamadım bir türlü görüntü olarak o yüzden f80de karar kılmıştım
1755102020842.webp

kırmızı kısım f80 gibi aşağı yukarı sağa sola her türlü hareket ediyor , yeşil yatayda hareket ediyor, sarı kısım mekanizma kitlemeli sadece aşağı yukarı olarak. Bu yüzden hareket aralığı totelde f80 e göre fazla oluyor

Alıntıyı görüntüle
kırmızı kısım f80 gibi aşağı yukarı sağa sola her türlü hareket ediyor , yeşil yatayda hareket ediyor, sarı kısım mekanizma kitlemeli sadece aşağı yukarı olarak. Bu yüzden hareket aralığı totelde f80 e göre fazla oluyor
tamamdır hocam şimdi anladım teşekkürler h100ü iptal etmiştim geri sipariş geçeyim bari kupon kodu vs varmıdır daha ucuza gelseydi iyi olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,955
Üyeler
184,360
Son üye
fadoxis
Geri