Neler Yeni

nCOV-19 Sonrası Hayat?

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Dostlarım günlerdir bu konu aklıma fazlasıyla takılıyor. Sizce Türkiye'de Korona virüs vakası atlatıldıktan sonra hayat ne kadar süre içinde normale dönecek? Benim tahminlerime göre uzun bir süre ülke normale dönemeyecek herkes paranoyaklaşacak.​

Venbeyc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ömer faruk kenan
evden baska biryere cılamıyoruz cezayi yapiştiriyolar

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evden baska biryere cılamıyoruz cezayi yapiştiriyolar

Dostum, şuan için olan durumdan bahsetmiyorum. Virüsün tamamen temizlendikten sonraki süreç nasıl ilerleyecek acaba ülke hangi durumda olacak ekonomi, eğitim, vs.

hamzaeren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hamza Eren Arı
Ben normal hayata dönülebileceği konusunda gerçekten şüpheliyim.Güç bela evde duranlar tabi ki yasaklar bitince dışarıya fırlarlar ancak bir kesim çok zorlanacak.

cukreyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
.
Bundan bir tek ülkemiz değil, tüm dünya etkilenecektir.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
virüs den sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Ben normal hayata dönülebileceği konusunda gerçekten şüpheliyim.Güç bela evde duranlar tabi ki yasaklar bitince dışarıya fırlarlar ancak bir kesim çok zorlanacak.

Örneğin kendi ailem. Esnafız ve dükkanı şuan bile kapatamıyoruz. Sebebi ise Çekler ve Senetler ile yapılan parça alışları vs. çeklerin sahibinin umurunda değil dükkan açık mı kapalı mı o gelecek paraya bakıyor. böyle giderse iflas bile açıklayabiliriz.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Dostlarım günlerdir bu konu aklıma fazlasıyla takılıyor. Sizce Türkiye'de Korona virüs vakası atlatıldıktan sonra hayat ne kadar süre içinde normale dönecek? Benim tahminlerime göre uzun bir süre ülke normale dönemeyecek herkes paranoyaklaşacak.​
Herkes normal hayatina doner ulke olarak gamsizsiz ztn dedeler dışaraya yasak olmasına ragmen cimior

cukreyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
.
en çok korktuğum şeyde bu :/

Elbette bütün dünya etkilenecek ama ülkemiz daha fazla etkilenecek tahminlerime göre.
Orası belli olmaz fakat bizden daha beter durumda olan ülkeler var. Onların halini düşünemiyorum bile : /

hamzaeren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hamza Eren Arı
Örneğin kendi ailem. Esnafız ve dükkanı şuan bile kapatamıyoruz. Sebebi ise Çekler ve Senetler ile yapılan parça alışları vs. çeklerin sahibinin umurunda değil dükkan açık mı kapalı mı o gelecek paraya bakıyor. böyle giderse iflas bile açıklayabiliriz.
Aynı şekilde babam her gün işe gidiyor.İmkanım olsa evden dışarı çıkmam diyor.Ama algılayamadığım şekilde 19-20 yaşında ehliyetini dün almış bütün gençler arabayla gezerek hikaye paylaşıyor bütün yasaklara rağmen.Benim sinir olduğum nokta bu.Mecbur olanlar evde durmak için can atarken,diğer kesimin eve oturamaması.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yunus Emre KARAYTU
bence uzun bir süre dünya coronadan kurtulsada onun etkisinde kalıcak ev corana bittiğinde bile bir 2 ayşık süreç halinde hala aynı etki sürer

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Herkes normal hayatina doner ulke olarak gamsizsiz ztn dedeler dışaraya yasak olmasına ragmen cimior
Evet dedeler...

Orası belli olmaz fakat bizden daha beter durumda olan ülkeler var. Onların halini düşünemiyorum bile : /

Aynen öyle dünyaca ekonomi batacak..

Aynı şekilde babam her gün işe gidiyor.İmkanım olsa evden dışarı çıkmam diyor.Ama algılayamadığım şekilde 19-20 yaşında ehliyetini dün almış bütün gençler arabayla gezerek hikaye paylaşıyor bütün yasaklara rağmen.Benim sinir olduğum nokta bu.Mecbur olanlar evde durmak için can atarken,diğer kesimin eve oturamaması.

Evet millet çok sağduyusuz. Ve umursamaz yasaklara uymayan bir sürü insan var daha katı kurallar gelmeli.

Top Bottom