Neler Yeni

Ne bu deepweb mi darkweb mi

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Arkadaşlar girenler var mı çocukça geliyor ama merak ediyorum neler dönüyo tarayıcı şartlarını sağlayan herkes girebiliyor mu? Şuan girmiş olsam karşıma ilk ne çıkar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar girenler var mı çocukça geliyor ama merak ediyorum neler dönüyo tarayıcı şartlarını sağlayan herkes girebiliyor mu? Şuan girmiş olsam karşıma ilk ne çıkar?
TOR ile vs girebilirsin. Üst katmanlarından aşağıya inemezsin fakat birsürü rahatsız edici şey var üst katmanlarda bile. u*sturucu satıcıları,S*lah satıcıları,CP ve Zoofili,İnfaz videoları/resimleri vs vs gibi.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,572
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
.onion uzantılı siteler hepsi. Öyle her siteye anında erişemezsin. Çünkü çok garip kod gibi isimleri var, Mesela atıyorum h63h37ri3j.onion
gibi.
Hem site tasarımlarıda çok karışık duruyor arayüzsüz ve her şey ingilizce.

Pisikolojik bozacak türden içeriklerle karşılaşmıştım. Pek önemli dediğim bilgiler yok yani.

Mesela elektrik elektronik lehimleme hakkında kolaylık sağlayan bilgiler edinmek için girmiştim. Bi yararlı içerik bulamadım desem daha doğru olur.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
.onion uzantılı siteler hepsi. Öyle her siteye anında erişemezsin. Çünkü çok garip kod gibi isimleri var, Mesela atıyorum h63h37ri3j.onion
gibi.
Hem site tasarımlarıda çok karışık duruyor arayüzsüz ve her şey ingilizce.

Pisikolojik bozacak türden içeriklerle karşılaşmıştım. Pek önemli dediğim bilgiler yok yani.

Mesela elektrik elektronik lehimleme hakkında kolaylık sağlayan bilgiler edinmek için girmiştim. Bi yararlı içerik bulamadım desem daha doğru olur.
Eyw reis de sende lehimleme işini yanlış yerde aramışsın gibi 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

TOR ile vs girebilirsin. Üst katmanlarından aşağıya inemezsin fakat birsürü rahatsız edici şey var üst katmanlarda bile. u*sturucu satıcıları,S*lah satıcıları,CP ve Zoofili,İnfaz videoları/resimleri vs vs gibi.
Anladım hocam sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,542
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom