Neler Yeni

Ne günlere geldik :/

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
basıyoruz zaten kardesım gızlı bılgı 2023 de merkez bankasına hazınesıne yatırıp dolar ı 1tl yapıcaz
Bak bir de doları ele geçirmişler bunlarda zeka yok kaçak bas işte. Adamlar bizim paraya çevirdikçe değeri düşüyor. O paralar yatırılsaydı şuan d*lar maksimum 4 dü.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Yaş işlet devler projelerinin paraları Oluk oluk müthaitlere gideceğinden
Devlet istihdam yapıp kendisi malzemeleri alıp işçileri istihdam yapıp çalışması daha iyi
Hem istihdamı arttıracak
Hemde harcanan para azalacak
Hocam sorun da paranın olmaması:d
Ya işlet devret mantığı mecburen şu ekonomide uygulanmak zorunda. Ama bütün zaman değil. Burdan gider kıslırken eğitim, yatırım ve reformlara önem verilmesk gerekir.
Iktidarın yaptığı en büyük yanlış bu . Politika doğru değil.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Hocam sorun da paranın olmaması:d
Ya işlet devret mantığı mecburen şu ekonomide uygulanmak zorunda. Ama bütün zaman değil. Burdan gider kırılırken eğitim, yatırım ve reformlara önem verilmesk gerekir.
Iktidarın yaptığı en büyük yanlış bu . Politika doğru değil.
çok çok haklısın

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
images (5).jpeg

majorw0w

80+ Silver
dıjj gucler ızın vermıyor kardesım o dıjj gucler varya dıjj ahhh
Vermiyor tabi :) Bu kadar şehit veren ülke var mı ? Savunma sanayine harcanan para malum. Savunma sanayisinde iyi işler yapmaya başladık ülkeye rahat vermiyorlar ki terör bir yandan rusya bir yandan amerika bir yandan rahat mı bırakıldık. En önemlisi şuanki akdeniz. Bak istanbul kadar olmayan yunanistan ı nasıl destekliyorlar. Şu Türkiye kadar dışarıdaki sorunlar ile uğraşan ülke var mı ? Bir bakıyorsun fetö bir bakıyorsun terör bir bakıyorsun düşman ülkeler. Şu olmalı tarım ve hayvancılık için çok verimli ülke hakkıyla yapılsa ithal için o kadar para harcamayız. Kaç yıldan beri terörden çekiyoruz. Rahat mı bırakıldık ? Burada bile çoğu kişi diyor yok Almanya ya kaçacağım yok Türkiye de yaşanmaz. Ee nasıl üretim yapacaksın ülkeden giderek ? Savunma olmaz ise hiçsin.

ahenk'

80+ Silver
Bundan neredeyse tam 1 yıl once rx580 sistem bakıyordum Alicam diye 3000 TL bütçem vardı şimdilerde rx 580 sistemler bile 4500 TL olmus

Sonralarda rx5700xt sistem bakmaya başladım bütçenin biraz daha artması ve 5000 TL civarına gelmesi ile suanda 5700xt sistemler bile 7500 TL civarlarına gelmiş durumda

Suanda rtx 2070 laptop alicam 14900 TL ileride 1 sene sonra insallah fiyatların düştüğü hakkında bir konu daha açarım :/
"YOV GARDAŞIM MAAŞI DOLARLAN MI ALIYON ? TÜRK LİRASI GULLAN SEN DE DOLAR ŞART MI YAĞNI ? 2002'DEN ÖNCE MAĞARADA YAŞIYORDUK REİS GELDİ DÜZELTTİ. ŞİMDİ İSE REİS CEHAPE BAŞA GELİNCE EKONOMİNİN NE KADAR KÖTÜ OLACAĞINI GÖSTERİYOR. DEĞİL Mİ REİS ?"

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
"YOV GARDAŞIM MAAŞI DOLARLAN MI ALIYON ? TÜRK LİRASI GULLAN SEN DE DOLAR ŞART MI YAĞNI ? 2002'DEN ÖNCE MAĞARADA YAŞIYORDUK REİS GELDİ DÜZELTTİ. ŞİMDİ İSE REİS CEHAPE BAŞA GELİNCE EKONOMİNİN NE KADAR KÖTÜ OLACAĞINI GÖSTERİYOR. DEĞİL Mİ REİS ?"
Bir yazıda ne kadar cok reis kelimesi kullaniliyorsa o kadar reis kelimesini kullanmışsın be reis .

Top Bottom