Neler Yeni

Ne günlere geldik :/

Batuhan5356

80+ Silver
Bundan neredeyse tam 1 yıl once rx580 sistem bakıyordum Alicam diye 3000 TL bütçem vardı şimdilerde rx 580 sistemler bile 4500 TL olmus

Sonralarda rx5700xt sistem bakmaya başladım bütçenin biraz daha artması ve 5000 TL civarına gelmesi ile suanda 5700xt sistemler bile 7500 TL civarlarına gelmiş durumda

Suanda rtx 2070 laptop alicam 14900 TL ileride 1 sene sonra insallah fiyatların düştüğü hakkında bir konu daha açarım :/
Günaydın :)

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,610
İsim
Özgürcan
Vermiyor tabi :) Bu kadar şehit veren ülke var mı ? Savunma sanayine harcanan para malum. Savunma sanayisinde iyi işler yapmaya başladık ülkeye rahat vermiyorlar ki terör bir yandan rusya bir yandan amerika bir yandan rahat mı bırakıldık. En önemlisi şuanki akdeniz. Bak istanbul kadar olmayan yunanistan ı nasıl destekliyorlar. Şu Türkiye kadar dışarıdaki sorunlar ile uğraşan ülke var mı ? Bir bakıyorsun fetö bir bakıyorsun terör bir bakıyorsun düşman ülkeler. Şu olmalı tarım ve hayvancılık için çok verimli ülke hakkıyla yapılsa ithal için o kadar para harcamayız. Kaç yıldan beri terörden çekiyoruz. Rahat mı bırakıldık ? Burada bile çoğu kişi diyor yok Almanya ya kaçacağım yok Türkiye de yaşanmaz. Ee nasıl üretim yapacaksın ülkeden giderek ? Savunma olmaz ise hiçsin.
bız arkadasla ironi yaptık sakalastık ama sen cıddı algılamıssın bende cıddı cevap vereyım.
ılk once savunma sanayı harcanan parayı dıjj guclerın harcadıgı savunma ve sanayı parasını karsılastır bı bakayım terör olayları neden hala devam edıyor bunu da arastır rusya ve amerıkanın ne olmasını beklıyorsun acaba bızım gelısmemızı mı herkes engel koymanın pesınde ne rahat bırakılmasından bahsedıyorsun. Yunanistanı tabı desteklıcekler hristiyan bır ulke ve avrupa bırlıgınde onu desteklemıcek de bızı mı desteklıcek beklentılerın gercekten cok sacma, her ulke sorunlarla mucadele verıyor dunya sadece turkıyenın etrafında donmuyor, fetö acaba kım besledı ergenekon davalarında demedıler mı bunlar devletın ıcıne sızıyor orgutlenıyor her ses cıkaranı ıcerı tıkdılar sonra ne oldu dedıklerı gercek oldu. tarım ulkesı dıyon da ulkede tarım mı bırakıldı kım cıfcının elını tutuyor ona vergı buna vergı hıcbır destek yok cıfcının gereklı olan seylerı ıthal edıp vergı alıyor ve cıfcı adam akıllı kaar edemıyor. sen devlet olarak vatandasına zorluk cıkartıyorsan neden burada yasasın kardesım benım canım arkadasım uretım dıyorsun satılmasın o zaman araplara katarlara fabrıkalarımız devlet dıyorsun devlet kendı fabrıkasını satar mı elın adamına he ?? dıyanet ve dıger yandas sırket orgutlere ayrılan para sılınen vergı borcları ne sanıyorsun sen 10 20tl fln mı ne katkısı var bu ulkeye bunları konus bunları.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
İyi bir strateji ile
kendi keyfim yerine Halkın HUZURU için uğraşırım bazıları gibi Saray keyfi sürmem

Sen isteyince iyi bir strateji oluyor zaten.

Ekonomi yönetmek hakkında bilgin yok ama kesin ekonomiyi düzeltirsin.

majorw0w

80+ Silver
bız arkadasla ironi yaptık sakalastık ama sen cıddı algılamıssın bende cıddı cevap vereyım.
ılk once savunma sanayı harcanan parayı dıjj guclerın harcadıgı savunma ve sanayı parasını karsılastır bı bakayım terör olayları neden hala devam edıyor bunu da arastır rusya ve amerıkanın ne olmasını beklıyorsun acaba bızım gelısmemızı mı herkes engel koymanın pesınde ne rahat bırakılmasından bahsedıyorsun. Yunanistanı tabı desteklıcekler hristiyan bır ulke ve avrupa bırlıgınde onu desteklemıcek de bızı mı desteklıcek beklentılerın gercekten cok sacma, her ulke sorunlarla mucadele verıyor dunya sadece turkıyenın etrafında donmuyor, fetö acaba kım besledı ergenekon davalarında demedıler mı bunlar devletın ıcıne sızıyor orgutlenıyor her ses cıkaranı ıcerı tıkdılar sonra ne oldu dedıklerı gercek oldu. tarım ulkesı dıyon da ulkede tarım mı bırakıldı kım cıfcının elını tutuyor ona vergı buna vergı hıcbır destek yok cıfcının gereklı olan seylerı ıthal edıp vergı alıyor ve cıfcı adam akıllı kaar edemıyor. sen devlet olarak vatandasına zorluk cıkartıyorsan neden burada yasasın kardesım benım canım arkadasım uretım dıyorsun satılmasın o zaman araplara katarlara fabrıkalarımız devlet dıyorsun devlet kendı fabrıkasını satar mı elın adamına he ?? dıyanet ve dıger yandas sırket orgutlere ayrılan para sılınen vergı borcları ne sanıyorsun sen 10 20tl fln mı ne katkısı var bu ulkeye bunları konus bunları.
Bak kardeşim ben Tob da çalışıyorum daha geçen sene 30 bin tl karşılıksız para verildi genç çiftçi projesine :) VErdiği desteklemeleri gözümle görüyorum işin içindeyim canım benim :) Daha yeni koyun projesi başladı başvuruları bizzat alıyoruz Bunu geç :) Kendin diyorsun herkes engel koymanın peşinde diye senin mühendislerini şehit ettiler kendi ülkende o ergenekon hakimleri fetöcü çıktı :) Vatandaş rahatını düşünüyor adamda 500 koyun var hala yeşilkart derdinde üzerimizdeki koyunları sil diyorlar :D Faydası olan kalsın zaten bu ülkeye. Keşke satılmasaydı fabrikalar liyakat olmasa. Ama şunu unutma Türkiye her zaman yalnız kaldı.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,610
İsim
Özgürcan
Bak kardeşim ben Tob da çalışıyorum daha geçen sene 30 bin TL karşılıksız para verildi genç çiftçi projesine :) VErdiği desteklemeleri gözümle görüyorum işin içindeyim canım benim :) Daha yeni koyun projesi başladı başvuruları bizzat alıyoruz Bunu geç :) Kendin diyorsun herkes engel koymanın peşinde diye senin mühendislerini şehit ettiler kendi ülkende o ergenekon hakimleri fetöcü çıktı :) Vatandaş rahatını düşünüyor adamda 500 koyun var hala yeşilkart derdinde üzerimizdeki koyunları sil diyorlar :D Faydası olan kalsın zaten bu ülkeye. Keşke satılmasaydı fabrikalar liyakat olmasa. Ama şunu unutma Türkiye her zaman yalnız kaldı.
azot gubre tohum cogu sey ıthal ve gun gectıkce fıyatı artıyr
muhendıslerın olum sebeblerı feto baglantılı askerı yuksek rutbelı kısılerı terfı arttırıken bunlar kozmık odalara gırıyor yapmayın etmeyın dendı ama kımse dınlemedı rahat bıraktılar sonra butun yurt dısında kı istihbarat ajanların yerlerı tespıt edılıp oldururdu. Uzay ajansı kurulup turkıyede nasa gıbı bır kurum olacaktı ama ne hıkmetse bı tren kazasında hepsı oldu ne tesaduf ama yıne bır engel hay Allah devlete odedıgın vergı oduyorsun devlet ayrıyetten sana vergı desteklemesı mı verıyor ne ılgınc bırsey gercekten sana basarılar dılıyorum.

majorw0w

80+ Silver
azot gubre tohum cogu sey ıthal ve gun gectıkce fıyatı artıyr
muhendıslerın olum sebeblerı feto baglantılı askerı yuksek rutbelı kısılerı terfı arttırıken bunlar kozmık odalara gırıyor yapmayın etmeyın dendı ama kımse dınlemedı rahat bıraktılar sonra butun yurt dısında kı istihbarat ajanların yerlerı tespıt edılıp oldururdu. Uzay ajansı kurulup turkıyede nasa gıbı bır kurum olacaktı ama ne hıkmetse bı tren kazasında hepsı oldu ne tesaduf ama yıne bır engel hay Allah devlete odedıgın vergı oduyorsun devlet ayrıyetten sana vergı desteklemesı mı verıyor ne ılgınc bırsey gercekten sana basarılar dılıyorum.
Sağol canım benim inşallah sen de başarılı olup ülkene hizmet edersin :)

majorw0w

80+ Silver
Yanlış anlama parti ler gelip geçici biz kendimizi düzeltmez isek kimse bişey yapmaz elimizden geleni yapalım belki senden başkasından bişey görürler.Yanlış olan şeyler de var fakat yapılan yardımlar da var çiftçi hazır peşinde özellikle doğuda.Yardımlar yağıyor adam parayı yiyor mesela koyun veriyorlar kuzusu sana kar kalıyor 50 koyun verdi diyelim koyun senede 2 kez doğursa bir kısmıabort yapsa 75 i kar oluyor. Sistem iyi şuan arazi mazot desteği gübre desteği yeterince veriliyor en azından ben burada görüyorum adam diyor ki bana para ver koyun verme e kardeşim sen de çalış biraz inşallah birgün dışarıya bağımlı olmayan bir ülke oluruz. O da bizim elimizde kimse kalıcı değil.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bunu herkes biliyor boş konu.

• Kızgın
Reaksiyonlar: Chan

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,610
İsim
Özgürcan
Yanlış anlama parti ler gelip geçici biz kendimizi düzeltmez isek kimse bişey yapmaz elimizden geleni yapalım belki senden başkasından bişey görürler.Yanlış olan şeyler de var fakat yapılan yardımlar da var çiftçi hazır peşinde özellikle doğuda.Yardımlar yağıyor adam parayı yiyor mesela koyun veriyorlar kuzusu sana kar kalıyor 50 koyun verdi diyelim koyun senede 2 kez doğursa bir kısmıabort yapsa 75 i kar oluyor. Sistem iyi şuan arazi mazot desteği gübre desteği yeterince veriliyor en azından ben burada görüyorum adam diyor ki bana para ver koyun verme e kardeşim sen de çalış biraz inşallah birgün dışarıya bağımlı olmayan bir ülke oluruz. O da bizim elimizde kimse kalıcı değil.
fanboyluk o kadar bela bısey kı herkes gsm operatoru gıbı davransa bırı dolandırmaya soyledıgı vaat yapmıyor mu dırek baska partıye yonelse bu durumlarda hıc olmazdık her partı her vatandas ulkesını ıyı olmasını ıstıyor onun ıcın calısıyor cabalıyor ama bırılerı var bırbırıne dusurıyım uzun yıllar koltugumda duruyım kavgaları yuzunden mılletı bırbrıne dusman ettı yedı bıtırdı, ne dıyım Allah sonumuzu hayır etsın ne dıyım

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
ya ekonomi bakanı ne yapsın köprü yapıldı yol yapıldı daha ne istiyon :D

Top Bottom